2777
2789
عنوان

بیاین نظربدین

62 بازدید | 8 پست

سلام دوستان،من دوساله با پسری تورابطم،اولایل اصلا بهش رونمیدادم ولی اون خودشو نزدیک کردبهم،ومن وابستش شدم،اوایل خوب بودهرکاری میکرد برام،ولی بعدش کم کم…یماه خوبه چهارماه قهره اخلاقش تغییر میکنه،باز یهفته خوبه دوهفته قهره.وقتی هم ازش میپرسم چیشده اصلانمیگه و سریع اخلاقشو عوض‌میکنه،هرچی ام میپرسم هیچی نمیگه،ادامش مینویسم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باخونوادش بحث میکنه،رفتارش بامن عوض‌میشه،سرمامیخوره،رفتارش عوض میشه،کسی بهش چیزی میگه یا خستس،رفتارش بامن عوض میشه،من همه کار تا الان براش کر‌دم همیشه حواسم بهش بوده هیچوقت تنهاش نذاشتم،ولی اون وقتایی که حالم بد بوده بدتر تنهام گذاشته.. 

یساعت شهرمون فاصله داره ولی سرکارش هم اینجاس،درهفته یبار میاد،همیشه من بهش میگم ببینمت،همیشه میگم امروز زودترمیای؟بعضی وقتا شده اومده ولی زودتر نیومده منو ببینه،حتی یکماه بیشتر هم شده،ولی بجاش وقت میذاره میره دو ساعتو نیم راه دوستاشو ببینه،همیشه بی مناسبت کلی کادو براش میگیرم،هرموقع میرم تایجایی هم براش کادو میگیرم،ولی اون همون اولایل که دوسم داشت فقط یبار واسه تولدم و یبارهم گل گرفت

ولی من اصلا انتظاری ازش نداشتم،حتی برای ولنتاین هم من براش هرچی پول داشتم کادو گرفتم حتی قرض کردم،ولی اون بعدش هیچی برام نگرفت و تا دوماه هم باهام قهروسرد رفتارکرد🙂،وقتایی که مریض میشد ساعت میذاشتم ۳شب بیدارش میکردم داروهاش یادش نره،ولی من وقتی مریض میشم حتی بعدش حالمم نمیپرسه چطورشدم من باید حالشو بپرسم…

براش کلی غذا هرچی میدونستم دوست داره هربار درست میکردم ولی اون اوایل که میخواست بدستم بیاره برام یچیزی میگرفت ولی الان ی آب هم نمیگیره،بهش میگم چی میخوای برات درست کنم؟میگه هیچی میفهمی هیچی یعنی چی؟براش لباس گرفتم میگه بزرگه اندازم نمیشه میارم میدم به خودت،میگم خب یکی دیگه میخوام برات بگیرم،میگه باز بری ده سایز گشاد تر بگیری؟عوض تشکره🙂ولی من هیچی نگفتم که بازم اون ناراحت نشه

همیشه تحقیرم کرده کوچیکم میکنه با حرفاش ولی من چون دوسش دارم هیچی نمیگم یوقت ناراحت نشه،خودم نمیخورم برای اون میبرم،خودم نمیپوشم برای اون میخرم،هرجا میرم اول اون ولی اون متاسفانه…