2777
2789
عنوان

خواهرم با یک نفر تو رابطس ولی مشکوک

| مشاهده متن کامل بحث + 687 بازدید | 38 پست

قطعا یه موضوعی وجود داره
به نظرم طرف مقابل شما رو خیلی ساده فض کرده که حتی زحمت یه دروغ درست و حسابی و قابل قبول گفتن رو هم به خودش نداده.من جای شما یا خواهرت بودم به جای اینه بهش ثابت کنم که مشوکه ،ازش فرار میکردم و تموم میکردم این ارتباط سمی رو

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قطعا یه موضوعی وجود داره به نظرم طرف مقابل شما رو خیلی ساده فض کرده که حتی زحمت یه دروغ درست و حسابی ...

رابطشون خیلی با هم بود تا الان چیز مشکوکی ازش ندید فقط امروز ک اینطوری گفت خواهرم شک کرده 

پیام بده ب اینستا چی بگ 

من برام این اتفاق افتاده فهمیدم دوست پسرم خودش با کسی دوست بود و میخواست که مخ اون دختره هم بزنه من دقیقا زمانی که گفت اینستامون پاک کنیم درس بخونیم بهش تو اینستا پیام دادم در مورد خاستگاریش گفتم که تو مردی میایی خاستگاریم بعد میگی چند وقت حرف نزنیم بعد اون دختره بهم پیام داد که اونم گول زده گفته با کسی نیستم به نظرم یه پیامی بده که احساس مالکیت  داشته باشه

صدرصد تو رابطس اگه تاالان وقت تعیین نکرده که کی پیام بده کی زنگ بزن احتمالا تازه رفته تو رابطه بنظرم همون مکقع که گفته زنگ نزن زنگ بزنه ببینه کی برمیداره یا تو اینستا پیام بده بنویسه سلام خوبی کجایی ببینه گی جواب میده

بدای بچه دار شدنم‌صلوات بفرستید لطفا

چقد پسرارو پرو کردید ک حتی می‌ترسید راجب موضوع ب این مهمی باز خواستش کنید ،انقد ب پسرا باج ندید ،یبار بگو شناسنامتو بیار و یا خلاف حرفش عمل کنبد 

اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️)