2777
2789
عنوان

خودمو و جاری

588 بازدید | 26 پست

دو جاری هستیم من یکماه بزرگتر شاغل و قشنگتره و از لحاظ فرهنگی و .... خیلی از خانواده شوهر و جاری بالاترم ولی فرهنگ جاری از خانواده شوهر پایینتر

از روز اول با ازدواجش مخالف بودن ولی با دعوا همه چیز گرفت ازشون و کسی جرات نداره چیزی بهش بگه 

سرزنده و اکتیو

منم از روز اول خانواده شوهر زدن تو سرم و گربه دم حجله کشتن منم بخاطر احترام و.. جواب ندادم

الان همش گذشته یادم میاد شوهرم اصلا پشتم نیست همش دعوا

کسی جاری ببینه فکر میکنه ی ده سالی از من کوچکتره

منم حس میکنم افسردگی گرفتم هیچی برام مهم نیست دیگه

میشه راهکار بدید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اهمیت نده بهشون بابا بذارهمونوبخوان،توزندگیه خودتوداری شادباش به خودت برس،به اوناهم محل نذار

بگذار بگویند و بگویند و بگویند.. بگذار بِبُرند و بدوزند و بپوشند.. تو بخند، گوش بده، خیره بمان، هیچ مگو..

وقتی شوهرت پشتت خودت حقتوبگیربعدشم تو چیزی کم‌نداری که دنبال توجه اوناباشی رابطتوکم کن باهاشون بجاش بخودت برس باشگاه برو اهنگ‌شادگوش کن پیش یک تراپیست برو دنیا انقدر ارزش نداره وطولانی نیست که بخاطرکارها وحرفای بقیه افسرده بشی

بعد از ده سال یادآوری گذشته فقط به خودت آسیب میزنه 

سعی کن برای خودت سرگرمی پیدا کنی 

🇮🇷 پروردگارا، زنانی که خود را پوشیده نگه می‌دارند، مشمول رحمت و غفران خود بگردان. (مستدرک الوسایل، ج ۳، ص ۲۴۴)  حضرت محمد ص                                                      (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود).        گوشه ای از جنایات رضاخان میرپنج https://farsnews.ir/H_raji/1760521642799780630

اون‌خودش بوده از اول و شما درگیر اون جا موندی عزیزم 

آفرین موافقم

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔
البته همه ادما فکر میکنن از بقیه قشنگترن یا لول خونوادشون بالا تره  این نظر درست نیست

کلا کاربرای اینجا در حقشون اجحاف شده

همشون بالاتر و برتر بودن نمیدونم پس موقع ازدواج عقلشون کجا بوده🤪

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری