2777
2789
عنوان

این دختره خیلی خوشگله؟

| مشاهده متن کامل بحث + 554 بازدید | 51 پست
خوشگله ولی اصلا خواستنی نیست

منم گفتم برو بمیر با سلیقه ات 🤣🤣🤣

بانوی گلهای ماگنولیا...... لطفا آقایون هول نینی سایت درخواست ندن و درتاپیک هام شرکت نکنن امیدوارم نینی سایت یک روز از شر این موجودات کثیف راحت بشه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گذاشتم 

زیبا که واقعا هست 

اما این فیلمها و عکسها همش با فیل تر عست یک عکس از بازیگرها و بلاگرها بدون فیل تر نیست واقعا هم چهره ولقعیشون این شکلی نیست 

ببین اینو از روی فیلم اسکرین شات گرفتم 

بابا ول کن یه کاربر اسمش نیلوفره یه عکس گذاشته رو پروفایلش اون خوشکله 

تگش میکنی؟ شاید کراش من باشه چون دیدم یکی کراشم گذاشته 

بانوی گلهای ماگنولیا...... لطفا آقایون هول نینی سایت درخواست ندن و درتاپیک هام شرکت نکنن امیدوارم نینی سایت یک روز از شر این موجودات کثیف راحت بشه 
زیبا که واقعا هست  اما این فیلمها و عکسها همش با فیل تر عست یک عکس از بازیگرها و بلاگرها بدون ...

واااو واگعیه یا کیک؟ 

لباش خیلی زشته

يک‌ روز كه تصورش را نمیكنی،جايی كه در خواب هم نديده‌ای،لحظه‌ای كه به هيچ چيز فكر نمیکنی،و تازه رها شده ای از بند آرزو،از جانب پروردگار دريافت خواهی كرد ،چيزی فراتر از آنچه در طلبش بودی...
براخودتم میزاری ؟

نه عزیزم من رو عکسم حساسم 😂تلگرام میخواین آیدی بدین بفرستم 

خوشم نیومد بخدا

خودمم خوشم نیومد