2777
2789
عنوان

سرما خوردگی در بارداری

133 بازدید | 21 پست

خانما امروز سه روزه سرمای شدیدی خوردم اولش با گلو درد و‌پا درد شروع شد. حالا بینیم کیپ شده چشم راستم عفونت کرده سینه و گلوم چرک خیلی شدیدی کرده ببخشید گلاب بروتون چرک سینه گلو و بینیم سبز رنگه. سینه درد خیلی شدیدی دارم اصلا حالم خوب نیست. 23 هفته باردارم دارو هم دکتر ماما بهم کلداکس آموکسی سیلین استامینوفن سیتریزین با آمپول بتا متازون داد. ولی خیلی خیلی بدتر شدم فقط بدن دردم خوب شده. 

به نظرتون چی استفاده کنم که زودتر خوب بشم. چشمم خیلی درد می‌کنه واقعا اذیتم. لطفا اگه میدونید راهنماییم کنید میترسم داروی زیاد به بچم آسیب بزنه ولی خب نخورمم اون زبونم لال مریض بشه چیکار کنم همین طوریشم حرکاتش کم شده.

خدایاتوبساز تو بسازی قشنگ تره...  

تا می تونی مایعات گرم بخور،میوه پرتقال و سیب بخور غذای مقوی بخور و استراحت کن بهتر می شی حداقل پنج روز باید بگذره تا بهتر بشی نگران نباش.بعد از پنج روز حالت رو به بهبودی میره ان شاءالله 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

غرغره اب نمک دو سه بار در روز انجام بده خیلی شور نباشه در حد معمولی،من خودم‌توی بارداری این کارا رو انجام دادم خوب شدم اگه بهتر نشدی دوباره برو دکتر شاید نیاز به داروی دیگه ای داشته باشی.

اخی الهی یاد خواهر خودم افتادم که باردار بود سرما خورده بود 

بیدار شد ازش میپرسم بهت میگم

انجیر هم ۷ تا دونه پاک کن بریز تو قوری بزار ۲۰ دقیقه بجوشه خودش و آب انجیره رو بخور 

سینه اتو نرم میکنه برا بچه هم ضرر نداره

خواهر من سرماخوردگی شدیدی داشت تو خونه هرکار کرد خوب نشد اخرش رفت دکتر بهش چندتا امپول داد تا خوب شد

من همین یکبارم بقران بزور رفتم دکتر. خیلی اذیتم دعا کنید بچم طوریش نشه

تا می تونی مایعات گرم بخور،میوه پرتقال و سیب بخور غذای مقوی بخور و استراحت کن بهتر می شی حداقل پنج ر ...

کاش میشد. ممنونم از راهنماییتون دورت بگردم هدا عمرتون بده

اخی الهی یاد خواهر خودم افتادم که باردار بود سرما خورده بود  بیدار شد ازش میپرسم بهت میگم انج ...

دست گلتون درد نکنه ممنونم که جواب دادید عزیزم 

زنده باشی عزیزم،خوب میشی اصلا نگران نباش، فقط مایعات گرم و غر غره اب نمک رو فراموش نکن.

تا حدودی به خودم میرسم خیلی سخته آدم تنهایی مراقب خودش باشه ن پناهی ن جایی. کاش میشد بشینم کلی باهاتون دردو دل کنم ب از بدبختیام بگم اینکه چقدر اذیتم

قربونت عزیزم  من خیلی دلم برا مامانای باردار میسوزه . واقعا سخته امیدوارم اخرش زایمان خوبی دا ...

خدا نکنه فداتشم. 

من از اولش با بدبختی سر کردم تا الانشم شانس از چیزی نیاوردم. تکو تنها زیر سایه ی خدام الهی که بتونم همین طفلمو واسه خودم ی همدم نگه دارم.

خدا نکنه فداتشم.  من از اولش با بدبختی سر کردم تا الانشم شانس از چیزی نیاوردم. تکو تنها زیر سا ...

اخی مگه چیشده

را تک و تنها ؟نکنه شما و بچه فقط موندید و از همسرتون جدا شدید؟

اخی مگه چیشده را تک و تنها ؟نکنه شما و بچه فقط موندید و از همسرتون جدا شدید؟

توی مرحله ی جداشدن بودم فهمیدم باردارم همسرم گذاشت رفت کلی پیگیری کردم و این حرفا بی فایده بود فقط خودم اذیت شدم. دو ماهه همسرم نیست از سه ماهگی بچم گذاشت رفت. منتظرم تا شیش ماه بشه جایی کار نمیدن بخاطر شرایط بارداریم بهم گاهی به نت وای فای همسایم وصل میشم میام سایت تا سوال بپرسم. 

بعضی موقع ها شبا گرسنه میخوابم. گاهیم از یکی برام 50 تومن صدقه میرسه میگن میوه بخور و سوپ بخور من چند ماهه یادم رفته میوه چ طعمی داشت یاپم رفته غذا چطور پخته میشه خانواده ی درستی هم ندارم برادرم مشکل اعصاب داره نمیشه برم پیششون هر لحظه ممکنه عصبی بشه منو بزنه به جنین آسیب برسه. اینارو نمیگم دلتون برام بسوزه کمکم کنید بخدا فقط در حد درد و دله