خانما امروز سه روزه سرمای شدیدی خوردم اولش با گلو درد وپا درد شروع شد. حالا بینیم کیپ شده چشم راستم عفونت کرده سینه و گلوم چرک خیلی شدیدی کرده ببخشید گلاب بروتون چرک سینه گلو و بینیم سبز رنگه. سینه درد خیلی شدیدی دارم اصلا حالم خوب نیست. 23 هفته باردارم دارو هم دکتر ماما بهم کلداکس آموکسی سیلین استامینوفن سیتریزین با آمپول بتا متازون داد. ولی خیلی خیلی بدتر شدم فقط بدن دردم خوب شده.
به نظرتون چی استفاده کنم که زودتر خوب بشم. چشمم خیلی درد میکنه واقعا اذیتم. لطفا اگه میدونید راهنماییم کنید میترسم داروی زیاد به بچم آسیب بزنه ولی خب نخورمم اون زبونم لال مریض بشه چیکار کنم همین طوریشم حرکاتش کم شده.
تا می تونی مایعات گرم بخور،میوه پرتقال و سیب بخور غذای مقوی بخور و استراحت کن بهتر می شی حداقل پنج روز باید بگذره تا بهتر بشی نگران نباش.بعد از پنج روز حالت رو به بهبودی میره ان شاءالله
غرغره اب نمک دو سه بار در روز انجام بده خیلی شور نباشه در حد معمولی،من خودمتوی بارداری این کارا رو انجام دادم خوب شدم اگه بهتر نشدی دوباره برو دکتر شاید نیاز به داروی دیگه ای داشته باشی.
اخی مگه چیشده را تک و تنها ؟نکنه شما و بچه فقط موندید و از همسرتون جدا شدید؟
توی مرحله ی جداشدن بودم فهمیدم باردارم همسرم گذاشت رفت کلی پیگیری کردم و این حرفا بی فایده بود فقط خودم اذیت شدم. دو ماهه همسرم نیست از سه ماهگی بچم گذاشت رفت. منتظرم تا شیش ماه بشه جایی کار نمیدن بخاطر شرایط بارداریم بهم گاهی به نت وای فای همسایم وصل میشم میام سایت تا سوال بپرسم.
بعضی موقع ها شبا گرسنه میخوابم. گاهیم از یکی برام 50 تومن صدقه میرسه میگن میوه بخور و سوپ بخور من چند ماهه یادم رفته میوه چ طعمی داشت یاپم رفته غذا چطور پخته میشه خانواده ی درستی هم ندارم برادرم مشکل اعصاب داره نمیشه برم پیششون هر لحظه ممکنه عصبی بشه منو بزنه به جنین آسیب برسه. اینارو نمیگم دلتون برام بسوزه کمکم کنید بخدا فقط در حد درد و دله