2777
2789

بچه ها کس مثل من بوده من چندسال پیش کیسه صفرامم برداشتم ازای میشه راه میرم درد میگیره انگارچندساعت دویدم

تونت سرچ میکنم میزنه سرطان و فلان لعنتی روحیمونابود کرد

رنگ ولایتhaircolorist

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نتو بیخیال ،کافیه بگی جوش زدم اونم درجواب میگه سرطانه بخیال،چیزی نیست

خدایا شکرت تو خونمون نور دادی🤲🤲🤲❤️❤️😍😍خدایا تو خیلی مهربونی که منو به آرزوم مادرشدنه رسوندی ،خدایا تودلیم صحیح و سلامت به دنیا بیاد،من و باباش که کلی ذوق داریم برااومدنش،خدایییییاااا شکرررررت🤲❤️😍خدایا هیچوقت دست از سر زندگیمون برندار😘❤️😍ودرآخر نعمت بیکران مادرشدنو نصیب همه چشم انتظارا عطا کن🤲🤲و دنیای ما هم آبی شد ♥️ 🩵 ♥️ همه وجود مامان ،همه عشق من و باباجونییی بیا که کل خونه بوی تورو میده مامان جان💃🏻👩‍❤️‍💋‍👨🤰🥰😍👫

منم مثل تو احساس نبضم میکنم تازه. برو دکتر داخلی یا رودته یا  کبدت

توام درد داری ؟لعنت به این گوگل انقدراسترس کشیدم الان فکرمیکنم هپاتیت دارم یاسرطان

رنگ ولایتhaircolorist
فردامیخوام برم استرس گرفتم ی روز خوش نداریم ک همش استرس

سونو بده خیالت راحت میشه 

✨میگن دعای نی نی سایتیا خیلی گیراست لطفا برای ازدواجم که چندین ساله معلقم و گره اندر گره افتاده دعا کنید یا صلوات بفرستید😘🥺

اره بابا.‌مخوصا موقع راه رفتن . و یا توی ماشین که بالا پایین میشه . برای من مشکل رودم بود خون ریزی د ...

وای منم میام تااشپزخونه برم دردمیگیره زیرش یکم ورم کرده شماورم نداشتی

رنگ ولایتhaircolorist
 وای منم میام تااشپزخونه برم دردمیگیره زیرش یکم ورم کرده شماورم نداشتی

یه ورم گنده سمت راستم. تازه وقتی فشارش میدادم حس میکردم یه چیز گردالی کوچیک داخلشع.نترس دیوونه چیز مهمی نیست برو دکتر داخلی 

اره بابا.‌مخوصا موقع راه رفتن . و یا توی ماشین که بالا پایین میشه . برای من مشکل رودم بود خون ریزی د ...

من سونو۳ماه پیش دادم مختصرکبدچرب بود چندسال پیش موقع عمل صفراام دکترمیگفت یکم کبدش بزرگه ولی سالمه شایدازچربی باشه لعنت بمن همش غذاهای روغنی

رنگ ولایتhaircolorist
یه ورم گنده سمت راستم. تازه وقتی فشارش میدادم حس میکردم یه چیز گردالی کوچیک داخلشع.نترس دیوونه چیز م ...

حوصله چرندیات دکترو ندارم😁فردامستفیم میرم سونو آزاد میدم 

رنگ ولایتhaircolorist