2777
2789
عنوان

درد زیردنده راست و ورم جزیی بیایید

| مشاهده متن کامل بحث + 447 بازدید | 35 پست
همین یکی دو روز اخیر، یکی از اشناهامون دنده اش درد گرفت. دکتر گفت عفونی شده. بستریش کردن و دارو و ام ...

اها ایشااللچیزی نباشه فردامیرم سونو خیالم راحت شه

رنگ ولایتhaircolorist
من سونو۳ماه پیش دادم مختصرکبدچرب بود چندسال پیش موقع عمل صفراام دکترمیگفت یکم کبدش بزرگه ولی سالمه ش ...

منم اول فک کردم از کیده.سونو دادم سالم بود.کولونوسکوپی کردم فهمیدم از رودس.البته هنوز جوابش نیومده فقط دکتر گفت از رودس

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای آره الان حس میکنم یاسرطان دارم یاهپاتیت کاش نمیدیدم

خدا نکنه امان از وسواس فکری ،نگران نباش هیچیت نیست شاید از پیاده رویه ،بزار یه دو روز بگذره خوب میشه 

خدایا شکرت تو خونمون نور دادی🤲🤲🤲❤️❤️😍😍خدایا تو خیلی مهربونی که منو به آرزوم مادرشدنه رسوندی ،خدایا تودلیم صحیح و سلامت به دنیا بیاد،من و باباش که کلی ذوق داریم برااومدنش،خدایییییاااا شکرررررت🤲❤️😍خدایا هیچوقت دست از سر زندگیمون برندار😘❤️😍ودرآخر نعمت بیکران مادرشدنو نصیب همه چشم انتظارا عطا کن🤲🤲و دنیای ما هم آبی شد ♥️ 🩵 ♥️ همه وجود مامان ،همه عشق من و باباجونییی بیا که کل خونه بوی تورو میده مامان جان💃🏻👩‍❤️‍💋‍👨🤰🥰😍👫

منم اول فک کردم از کیده.سونو دادم سالم بود.کولونوسکوپی کردم فهمیدم از رودس.البته هنوز جوابش نیومده ف ...

یاعلی آندوسکوپی کردم ولی منو بکشن اصلا کولونوسکوپی نمیرم  انقدرک بدم میادومیترسم

رنگ ولایتhaircolorist
منم سرچ کردم.بهمدگرفت سرطانه ولی فقط زخم روده و ورم روده بود

واقعا من خیلی وقته دکتر گفت ۳۰سالته کلونوسکوپی نمیخواد چون خونریزی وکاهش وزن نداری میکه سندروم روده تحریک پذیر داری من یااسهالم یا یبوست قبلا اصلا ازاین مشکلات نداشتم یه ساله فقط استرس ولم نمیکنه

به حکمتش دل بسپار(خدا)
واقعا من خیلی وقته دکتر گفت ۳۰سالته کلونوسکوپی نمیخواد چون خونریزی وکاهش وزن نداری میکه سندروم روده ...

من ۲۵ سالمه.چه ربطی به سن داری.دکترتو عوض کن . سندروم روده تحریک پذیر وقتی مطرح میشه که تو اندو و کلونوسکوپی بدز.اگه مشکلی توی بافت و ساختار روده و معده نبود بگیم سندروم داری