2777
2789
عنوان

از هر چی جمع و دورهمیه متنفرم

329 بازدید | 20 پست

ی حس خفگی و سنگینی بهم میده 

حرفای مزخرفشون و خنده هاشون

حرف داشته باشم هم نمیزنم 

انگار کلا قدرت تکلمم رو اون لحظه از دست میدم 

همیشه ترجیحم سکوته همه جا 

مخصوصا تو جمع 

در حالی که ۳ متر زبون دارم 

ولی همیشه ترجیحم سکوته و شنونده بودن 

خیلی عذابم میده 

اطرافیان میگن چقدر آدم گریزی و فلان 

ولی خبر ندارن که خودمم از این شرایط در عذابم 

و با حرفاشون بدتر میکنن حال منو 

کسی عین من هست ؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قبل از ازدواجم مثل تو بودم

کم کم شروع کن از حرف زدن تو جمع های کوچیک

حرف بزن شوخی کن یا جوابشونو بده

نظر بده نظر بپرس

بعد کم کم تو جمع های بزرگم میتونی

سعی کن با ادمایی بگردی و معاشرت کنی که بشدت تو جمع رو دار هستن

تو روانشناسی یه اصطلاحی هست به اسم ambivalence :دو سو گرایی                            .         این دقیقا برای زمانیه که در حد تنفر از کسی ناراحتی یا حال نمیکنی با فکر و رفتار فعلیش ولی چون دوسش داری تحملش میکنی و میپذیری                                 .     مثل همونجا که حسین صفا نوشت: غمت غمگینم کرده اما دوستت دارم♡
قبل از ازدواجم مثل تو بودم کم کم شروع کن از حرف زدن تو جمع های کوچیک حرف بزن شوخی کن یا جوابشونو ب ...

اخه جنبه ندارن 

ی سریا دلشون میخواد هر چی گفتن تو بپذیری 

و واکنش نشون ندی ! 

و اگه نشون بدی قیامت میشه 

اخه جنبه ندارن  ی سریا دلشون میخواد هر چی گفتن تو بپذیری  و واکنش نشون ندی !  و اگ ...

این حرفتو قبول دارم

من هنوزم نمیتونم جواب خیلی از ادما رو بدم

امشب خیلی دوست داشتم جواب یه نفرو بدم

اما خب نشد و نتونستم😑💔

تو روانشناسی یه اصطلاحی هست به اسم ambivalence :دو سو گرایی                            .         این دقیقا برای زمانیه که در حد تنفر از کسی ناراحتی یا حال نمیکنی با فکر و رفتار فعلیش ولی چون دوسش داری تحملش میکنی و میپذیری                                 .     مثل همونجا که حسین صفا نوشت: غمت غمگینم کرده اما دوستت دارم♡
این حرفتو قبول دارم من هنوزم نمیتونم جواب خیلی از ادما رو بدم امشب خیلی دوست داشتم جواب یه نفرو بد ...

من حاضر جوابم همیشه

ولی هر وقت جواب میدم 

طرف بهش برمیخوره 

نمیدونم اون بی جنبه اس 

یا زبون من تنده