2777
2789
عنوان

خوشگلا یه لحظه

215 بازدید | 36 پست

برای مهمونی که اولین باره میاد خونه دوست همسرم با خانومش همينکه قیمه بپزم کافیه یا کنارش دلمه برگ هم درست کنم؟یه غذا بده؟

من وعشقم و دختر نازمو و دوقلوهام🧡

دوتا بهتره 

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ما که خونه دوست همسرم رفتیم خیلی خاکی بودن و ی مدل غذا درست کرده بودن خیلی هم صمیمانه برخورد کردن  خیالم راحت شد منم ی مدل درست میکنم تشریفاتی نیستن خدارو شکر

یکی باشه بهتره 

خدایا بابت تمام نعمت هایی که بهم دادی شکرت ، بابت سلامتی ،عشق، پدر ، مادر ، خواهر ، همسری خوب ، سلامتی عزیزانم ، لبخند عزیزانم ، ثروت ، حال خوبمون ، درکنار هم بودنمون ، رزق و روزای فراوانی که بهمون دادی،پیشرفتمون و ............................ شکرت  ( کتاب معجزه شکر گذاری رو بخونید حتما زندگیتون متحول میشه)

ما که خونه دوست همسرم رفتیم خیلی خاکی بودن و ی مدل غذا درست کرده بودن خیلی هم صمیمانه برخورد کردن&nb ...

نظرم با نظرت هم نظره ، ولی میگم نکنه زشت باشه ناراحت نشن فک کنن تحویلشون نگرفتم

من وعشقم و دختر نازمو و دوقلوهام🧡
نظراتتون مثل فکر خودم در تناقضه😂 @دختران_بهشتی     @marefat۷۰

نه گلم اصولا این مهمونی های دوستانه یه مدل غذا بهتره ولی شیک.تداوم روابط بیشتر میشه

هرجای دنیایی دلم اونجاست. من کعبه مو دور تو میسازم. من پشت کردم به همه دنیا. تا رو به تو سجاده بندازم❤️  ❤️