2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قطعا ژل

هیچوقت چربی و درک نکردم، چربی فقط حجم میده ولی فرم نمیده به صورت درحالی که باید ظرافت کار و حالت فرمش حرف اولو بزنه

ادم یکم هزینه بیشتر میکنه در عوض یه کار عالی تحویل میگیره

فقط 35 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🖤

قطعا ژل هیچوقت چربی و درک نکردم، چربی فقط حجم میده ولی فرم نمیده به صورت درحالی که باید ظرافت ...

اخه ژل باید هی تمید بشه چربی میگن دو بار بزنی دیگه برا همیشه میمونه نمیدونم درست میگن یا نه 

کسی رو اطرافیان دیدن انجام داده باشه و خوب باشه؟  ریزش یا عدم تقارن نداشته؟

چرا اتفاقا تقارن نمیشه ممکنه مایل به سمت پایین بریزه فرم خوبی هم نمیده چشما ریز و تنگ میشه

بعضی از بازیگرا زدن که اصلا خوشایند نشده تابلو و مصنوعی

میشه برای شادی روح پدر و مادرم یک صلوات بفرستید مظلوم از این دنیا پر کشیدن  
اخه ژل باید هی تمید بشه چربی میگن دو بار بزنی دیگه برا همیشه میمونه نمیدونم درست میگن یا نه 

زل خوبیش اینه اگر خوشت نیومده تمدید نمیکنی ولی چربی رو نمیشه کاریش کرد تخلیه هم دردسر داره 

میشه برای شادی روح پدر و مادرم یک صلوات بفرستید مظلوم از این دنیا پر کشیدن  
کسی رو اطرافیان دیدن انجام داده باشه و خوب باشه؟  ریزش یا عدم تقارن نداشته؟

اره دوستم سه چهار سال پیش چربی تزریق کرد هنوزم مونده ، دکتر چربی رو از رون پاش گرفته. ظاهرش هم خوبه من مشکلی ندیدم