2777
2789

تاپیک منو بخون 

در مورد  شوهرم

درحالی که برای آگاهی همه جانبه و روشن بینی ام تلاش می‌کنم قسمت هایی از وجودم هم از مسائلی پیش پا افتاده آزرده میشه. هیچ انسانی کامل نیست. کسی که همه‌ی تاپیک هاش گل و بلبله بنظر من حتما دچارخودسانسوریه.

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

بخاطر کارش از همدیگه دوریم فقط چت میکنم باهم زمان کارش هم خیلیه همش خستس بی ذوق و شوق افسردگی گرفته ...

همین دیگه

منم شوهرم همین جوری بود سال اول ازدواج شور و شوق داشت درست شد بعد برگشت به مود قبلیش هیچ کمکی هم نمیتونم بهش کنم چون خودش اینجوری انگار ترجیح میده

آدم افسرده رو فقط و فقط تراپی و همت خودش نجاتش میده 

درحالی که برای آگاهی همه جانبه و روشن بینی ام تلاش می‌کنم قسمت هایی از وجودم هم از مسائلی پیش پا افتاده آزرده میشه. هیچ انسانی کامل نیست. کسی که همه‌ی تاپیک هاش گل و بلبله بنظر من حتما دچارخودسانسوریه.
🥺عاره دقیقن درسته حرفت 

تو خودت رو فعال و سرزنده نشون بده از کارات و فعالیت هات و سرگرمی هات بگو شاید اون هم تصمیم گرفت تغییری بده به خودش

من خودم با اینکه اهل ورزش نیستم بخاطر اینکه شوهرم انگیزه پیدا کنه خودم رفتم باشگاه که اونم به ورزش رو بیاره حداقل یه فعالیت جدید رو تجربه کنه اما نکرد...

امیدوارم برای تو جواب بده