2777
2789

۳ماه و نیم از عملم میگذره از روز اول ورم یه طرفه داشتم الان خیلی کمترشده ولی هنوز ورم دارم 

به همین خاطر بینیم کج دیده میشه

میگم ممکنه درست بشه؟

واقعا ورمه؟

کی مثل من بوده؟ بعد چند وقت کجیش درست شد؟

۷

را

من دو ماهه عمل کردم ،هنوز یک ماه نشده بود رفتم پیش دکتر گفت ورم داره سمت راست ماساژ با ماساژور بدین چشمت روز بد نبینه دستیارش افتاد به جون بینیم با ماساژور فشار میداد دلم غش میرفت تازه خودشم هی میرفت تختای دیگه از کنارم رد میشد می افتاد به جون دماغم با دوتا دستاش فشار میداد جونم داشت در میرفت از درد اخرم گفت با فشار گچ بگیر یک هفته بعد باز کنه ،بعد یک هفته ورم بینیم خیلی بهتر شد ،بهمم گفت روزی ۵ مین با انگشتاتبینیتو فشار بده نگه دار 

اگر هدفت ماه باشد، حتی اگر به آن نرسی؛ جایگاهت در میان ستارگان خواهد بود.... 

[QUOTE=336401443]من دو ماهه عمل کردم ،هنوز یک ماه نشده بود رفتم پیش دکتر گفت ورم داره سمت راست ماساژ با ماساژور بدین ...[/QUOTEممنون عزیزم 

الان بینیت اوکیه؟

من که دکترم هیچی نمیگهدفقط میگه تا یکسال صبر کن نه ماساژ نه چیزی هیچی

دارم دیونه میشم

شما بینیتون کج دیده می‌شد با ورم؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

[QUOTE=336401443]من دو ماهه عمل کردم ،هنوز یک ماه نشده بود رفتم پیش دکتر گفت ورم داره سمت راست ماساژ ...

استخون بین دو ابرو تا نوک پهن بو د بعد سمت راستم ورمش بیشتر بود سوراخ بینیم نا متقارن دیده میشد انگار دیواره کنار سوراخ بینی سمت راستم ضخیم تر بود معلوم بود ورمه 

اگر هدفت ماه باشد، حتی اگر به آن نرسی؛ جایگاهت در میان ستارگان خواهد بود....