2777
2789
عنوان

لیزیک چشم در تهران

442 بازدید | 23 پست

سلام دوستان

کسی دکتر خوب سراغ داره؟

اگه جایی باشه با بیمه sos قرارداد داشته باشه خیلی بهتره

ممنون میشم اگر اطلاعاتی دارید بهم بگید🙏

‌♥من حسابم ز همـہ مرـבم این شهر جـבاست...  من‌ امیـבم‌ به‌ خـבا‌ و‌بعـב‌ خـבا‌هم‌ به‌ خـבاست!🙂️

خودم پیش دکتر ابولقاسم مختاری عمل کردم رییس بیمارستان شفقه خودش از کل شهرای دیگه میان تهران پیشش عمل کنن .. مهر ماه پارسال عمل کردم و راضیم 

مهسا هستم یه دوست داشتنیه۴زبونه😍معلم زبان انگلیسی و ترکی استانبولی هستم و دانشجوی ادبیات فرانسه :) همه کار و زندگیم در حال حاضر فرهنگ های مختلف کشوراییه که به زبونشون صحبت میکنم :) 🇹🇷🇺🇸🇨🇵 پ.ن : یکی از اون۴ تا زبون فارسیه البته 😂 
خودم پیش دکتر ابولقاسم مختاری عمل کردم رییس بیمارستان شفقه خودش از کل شهرای دیگه میان تهران پیشش عمل ...

کلینیک نوآوران؟

زنگ زدم پرسیدم قیمتش از جاهای دیگ خیلی کمتر ترسیدم کارش خوب نباشه😂

‌♥من حسابم ز همـہ مرـבم این شهر جـבاست...  من‌ امیـבم‌ به‌ خـבا‌ و‌بعـב‌ خـבا‌هم‌ به‌ خـבاست!🙂️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم چشمتون ضعیف لود؟یا استیگمات؟

چشمم ضعیف بود یکیش یکو ۷۵ یکیش یکو۲۵

مهسا هستم یه دوست داشتنیه۴زبونه😍معلم زبان انگلیسی و ترکی استانبولی هستم و دانشجوی ادبیات فرانسه :) همه کار و زندگیم در حال حاضر فرهنگ های مختلف کشوراییه که به زبونشون صحبت میکنم :) 🇹🇷🇺🇸🇨🇵 پ.ن : یکی از اون۴ تا زبون فارسیه البته 😂 

چند وقته عمل کردی؟

کاملا راضی هستی؟

میشه از مراقبت های بعدش بگی؟

کلینیک نوآوران؟ زنگ زدم پرسیدم قیمتش از جاهای دیگ خیلی کمتر ترسیدم کارش خوب نباشه😂

من همون دکتر تو آیت اله کاشانی عمل میکرد ۲۰ تومن تو بیمارستان اسمشو یادم‌نیست فک‌کنم سینا ولی تو شهریار بود اونجا عمل میکرد ۸ ۹ تومن‌.. مگه میخوام کلینیکو بخرم که پول الکی بدم .. دستگاها همون دستگاها هستن دکترم که همون دکتره پول الکی تو جوب نریز

هزینه عمل هم میگی؟راستش منم ضعیف واستیگماته عینک هم نمیزنم،میخوام برم عمل ولی نمیدونم چند روز مراقبت داره اخه بچه کوچیک هم دارم.راستی بیهوش کامل میکنن؟کلا ترسناکه؟؟؟

کلینیک نوآوران گفت ۹ و پونصد

درصورتی ک جاهایی دیگ ۱۳-۱۶ بهم قیمت دادن

هزینه عمل هم میگی؟راستش منم ضعیف واستیگماته عینک هم نمیزنم،میخوام برم عمل ولی نمیدونم چند روز مراقبت ...

من دوتا بچه کوچیک دارم ولی مسمم شدم ک برم

عینک نمیزنم عذاب میکشم بخاطر ضعیفی

چند وقته عمل کردی؟ کاملا راضی هستی؟ میشه از مراقبت های بعدش بگی؟

ببین اگه طاقت دردو نداری پیشنهاد میکنم عمل نکنی چون یه لنز به چه گندگی تو چشمته تا یک هفته قطره های بعدش خیلی مخصوصا ۴ روز اول چشمو میسوزونه من سرمو میکوبیدم درو دیوار .. ولی در حد دو دیقه بعد ریختن هر قطره سوزش داری بعدش اوکیه .. همش حتی موقع خوابم باید عینک مخصوصتو بزنی حمام نمیتونی بری تا یک هفته که لنز پانسمانت رو در بیارن تار میبینی با لنز پانسمان که کلا کوری چیزی مشخص نیست 😂بعد اینم‌که لنزو برات در‌میارن برا هر‌شخص متفاوته‌من‌تا یک‌ماه تار‌میدیدم حتی مثل چی از عمل‌پشیمون بودم چشمم تار تر شده بود ولی دکتر از اولشم گفته بود که دید کامل ممکنه تا ۶ ماه طول بکشه که خدارو شکر مال من تا یک ماه اوکی شد و راحت شدم

ببین اگه طاقت دردو نداری پیشنهاد میکنم عمل نکنی چون یه لنز به چه گندگی تو چشمته تا یک هفته قطره های ...

تحمل درد دارم ولی میگی چشامو پانسمان میکنن من بچه کوچیک دارم🥺

هزینه عمل هم میگی؟راستش منم ضعیف واستیگماته عینک هم نمیزنم،میخوام برم عمل ولی نمیدونم چند روز مراقبت ...

هزینه رو که بالا گفتم .. من‌پارسال ۹ تومن خرج عملم شد ۲ تومنم پول عینک دادم .اصلا بیهوشت نمیکنن کلا ۵ دقیقه هم طول نمیکشه عملت‌فقط قبل عمل قطره بی حسی میریزن برات .. اها بعد تا دو هفته یا یک ماه نباید آشپزی کنی حرارت‌به چشات‌نخوره پیاز خورد نکنی .. و اینکه دو تا قرص بهت میدن بعد عمل تا دو سه روز همش خوابی مثل فیل بیهوش میشی 

تحمل درد دارم ولی میگی چشامو پانسمان میکنن من بچه کوچیک دارم🥺

نه بچه کوچیکتو اگه کسی نیست نگهداره کامل برات الان وقت عملت نیست چون واقعا نیاز به مراقبت داری خودتم .. 

هزینه رو که بالا گفتم .. من‌پارسال ۹ تومن خرج عملم شد ۲ تومنم پول عینک دادم .اصلا بیهوشت نمیکنن کلا ...

عینکش متفاوته؟

یا مثلا از کسی ک عمل کرده مبتونم قرض کنم؟