مامان___گلی مدیر استارتر عضویت: 1402/03/14 تعداد پست: 6356 عنوان سؤال دارم ،در مورد شکلات روی کیک 65 بازدید | 10 پست شما بلدید چجوری شکلات رو بریزم روی سطح کیک تولد تا صاف و یکدست بشه؟ شروع رژیم2۷ بهمن با وزن 79کیلو، وزن هدف اول:۷۰ 🖤 وزن هدف دوم: ۶۷ 🖤 وزن هدف سوم:۶۵ 🖤 وزن هدف آخر:۶۳🖤 1403/02/04 | 00:01 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mahdis_khanom عضویت: 1402/12/06 تعداد پست: 2728 گاناش شکلات باید درست کنیاز روی فیلم های گوکل درست کن من دوستت دارم اینو چندبار بگم؟..من از همه ادما سرگیجه دارم فقط باتوعه که عوض میشه حالم:) فقط دسته توعه که پر میده بالم❤️🩹....
مامان___گلی مدیر استارتر عضویت: 1402/03/14 تعداد پست: 6356 از بالا بریز دیگه بهش دست نزن ببخشید اگه میشه یه خورده دقیقتر توضیح بده،یعنی دستمو ثابت وسط کیک بگیرم و بالا؟شکلات رو با چی قاطی کنم؟ شروع رژیم2۷ بهمن با وزن 79کیلو، وزن هدف اول:۷۰ 🖤 وزن هدف دوم: ۶۷ 🖤 وزن هدف سوم:۶۵ 🖤 وزن هدف آخر:۶۳🖤
eliiiiiimoo عضویت: 1402/04/17 تعداد پست: 12217 ببخشید اگه میشه یه خورده دقیقتر توضیح بده، یعنی دستمو ثابت وسط کیک بگیرم و بالا؟ شکلات رو با چی قا ... شکلات رو با کمی کره بذار روی بخاطر ابآب که شد از وسط کیک بریز خودش بیاد پایین با چیزی صافش نکن تـاسیـان `
مامان___گلی مدیر استارتر عضویت: 1402/03/14 تعداد پست: 6356 گاناش شکلات باید درست کنی از روی فیلم های گوکل درست کن میخوام گوله گوله نشه،ترک نخورهگفتم از کسی بپرسم که تجربه داشته باشه شروع رژیم2۷ بهمن با وزن 79کیلو، وزن هدف اول:۷۰ 🖤 وزن هدف دوم: ۶۷ 🖤 وزن هدف سوم:۶۵ 🖤 وزن هدف آخر:۶۳🖤
mahdis_khanom عضویت: 1402/12/06 تعداد پست: 2728 میخوام گوله گوله نشه،ترک نخوره گفتم از کسی بپرسم که تجربه داشته باشه میگم ک گاناش باید درست کنی گوله گوله نشه من دوستت دارم اینو چندبار بگم؟..من از همه ادما سرگیجه دارم فقط باتوعه که عوض میشه حالم:) فقط دسته توعه که پر میده بالم❤️🩹....
مامان___گلی مدیر استارتر عضویت: 1402/03/14 تعداد پست: 6356 شکلات رو با کمی کره بذار روی بخاطر اب آب که شد از وسط کیک بریز خودش بیاد پایین با چیز ... یه کلیپی میگفت با خامه صبحانه قاطیش کنم شروع رژیم2۷ بهمن با وزن 79کیلو، وزن هدف اول:۷۰ 🖤 وزن هدف دوم: ۶۷ 🖤 وزن هدف سوم:۶۵ 🖤 وزن هدف آخر:۶۳🖤
eliiiiiimoo عضویت: 1402/04/17 تعداد پست: 12217 یه کلیپی میگفت با خامه صبحانه قاطیش کنم فکر نکنم خوب بشهباز خواستین امتحان کنید من با کره میکنمفقط زیاد کره نتدلزید بد میشع تـاسیـان `
مامان___گلی مدیر استارتر عضویت: 1402/03/14 تعداد پست: 6356 میگم ک گاناش باید درست کنی گوله گوله نشه ممنون عزیزم،سرچمیکنم شروع رژیم2۷ بهمن با وزن 79کیلو، وزن هدف اول:۷۰ 🖤 وزن هدف دوم: ۶۷ 🖤 وزن هدف سوم:۶۵ 🖤 وزن هدف آخر:۶۳🖤
مامان___گلی مدیر استارتر عضویت: 1402/03/14 تعداد پست: 6356 فکر نکنم خوب بشه باز خواستین امتحان کنید من با کره میکنم فقط زیاد کره نتدلزید بد میشع مرسی گلم شروع رژیم2۷ بهمن با وزن 79کیلو، وزن هدف اول:۷۰ 🖤 وزن هدف دوم: ۶۷ 🖤 وزن هدف سوم:۶۵ 🖤 وزن هدف آخر:۶۳🖤