2777
2789
عنوان

نمیدونم چرا تپش قلب

78 بازدید | 13 پست

نمیدونم چرا چند روز  تپش قلب و قلب درد و قفسه سینه ام درد میکنه انگار یک چیزی رو قلبم سنگینی میکنه یا اتفاقی بدی میخواد بیوفته چرا اینجوری شدم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخاطر استرس و فکر و خیال در طی دراز مدت عرق بهار نارنج و بیدمشک چند روز بخور بهتر نشدی برو دکتر نوار ...

جدیدن اینجوری شدم از وقتی که گرم گرفتن عشقم که رفته با دخترا همکلاسیم دیدم 

قلبت ناراحت شده خب 

رفیقم میگه ابجی زیادی حساس شدی امیرحسین ات اصلا از اون ادما نیست بعدشم دختره سه سال ازش بزرگشه دست خودم نیست نمیدونم دختره مبینم متنفرم ازش یکبار تو شهریور مکقع انتخاب واحد که میخواستیم انتخاب واحد کنیم عشقم برداشت گفت خانم های که روش نمیشه تو گروه چت کنن برن پیوی این خانم بهم اطلاع میدن بعد اون موقع با عشقم حرف نمیزدم  رفتم پیویش گفتم با امیرحسین حرف میزنی فلان حرف درنیار بعد رفیقم گفت مچش بگیر بگو بجای مباحث ویژه ۱ .۲ برداریم بعد من به دختره گفتم تو گروه نگفت تو پیوی عشقم گفت حرف منو عشقم تو گفت دوستان دوستان اطلاع دادن تو پیوی بجای ۱ .۲برداریم بعد به دختره گفتم گفت حرف درنیار فلان بعد پیام گروه که عشق تو گروه فرستادم فرستاد فرستادم بلاک کرد به عشق منم گفت گروه بزن اون احمق هم گروه زد به حرف اون بعد رفیقای عشقم پیام دادن بیا تو گروه گفتم نمیام از همه گروه های درسی لف دادم  متنفرم از دختره میگه شوهر دارم ولی چت میکنه با عشقم که رفته  

قلبت ناراحت شده خب 

دست خودم نیست هروقت پشتم یا تو کلاسیم تپش قلب دارم سر ندونم کاریم رفت گفت تفاهم نداریم فلان همش دختره مبگفت تو برای این با امیرحسین رفتی تو رابطه باباش سرهنگ بچه پولدار درس خونن فلان رفیقم میگفت برات مهم نباشه 

حق داری 

نمیدونم چکار کنم فالگیری که تموم حرفاش درست درامده  خودش گفت سال دیگه نشست ازدواجی میبینم فلان 

بعد عشق من اسمش امیرحسین عنصر هواست که خرداد ماهی  لجباز دمدمی مزاج مغرور  قلبمو شکسته شک تردید دارم قدش هم زیاد بلند نیست یعنی متوسط روبه بالا کمی لاغر چونه اش کشیده  درشت اندام نیست گفت زیاد سفید نیست که سبزه و گفت موهاش مشکی که عشقم موهاش مشکیه

فقط چهار شونه  

یه مدت برو تو حالت استنبای و بسپار بع زمان 

فقط نمیدونم تو شهریور ماه گفت خبری دریافت میکنی از بلاتکلیفی نجات میکنی و اسفند ماه همین گفت یعنی همین 

کیس احساسایتون میخواد یک کاری انجام بده راجبش تردید داره خب دقیقن نمیدونم این کاره راجب شما هستش در ارتباط باشما هستش یا اینکه میخواد یک کاری کنه تردید داره در واقع تا چند وقت دیگه کاملا مشخص میشه قرار چکار کنه راجبش تردید داره یک ذره تردید هارو دارم میبینم راجب شما و یا اینکه میخواد یک چیزی بیان کنه مثلا علنی کنه تردید داره کسی نیست اش اطرافش بگم میخواد یک عشق جدید رو کنه راجبش تردید داره اینو نمیبینم یک تردید های داره کلا