2777
2789
متوجه ام..منم دوبار تعلیق کردن..یه بارش شاید باورت نشه،تاپیک درمورد حقوق بازنشستگی زدم..دو نفر زیرش ...

واقعا حالم بد بود از شنیدن ناخواسته حرفای اون خانم و آقا دوس داشتم با کاربرا دربارش حرف بزنم هرچی هم فکر میکنم بخاطر این بود به ساحت مقدس اون آقا توهین کردم و نگفتم فقط مشکل از خانمه بوده

واقعا حالم بد بود از شنیدن ناخواسته حرفای اون خانم و آقا دوس داشتم با کاربرا دربارش حرف بزنم هرچی هم ...

بعضیا فک میکنم هر.ز.گی فقط از طرف خانماست

همو نمیشناختن،بعد داشتن قرار نامشروع با هم میزاشتن؟

میشه واسه شادی روح پاک برادرم یه صلوات بفرستی؟:)✨🕊️🖤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بعضیا فک میکنم هر.ز.گی فقط از طرف خانماست همو نمیشناختن،بعد داشتن قرار نامشروع با هم میزاشتن؟

متنفرم از همچین کسایی ک میگن همه چی تقصیر خانماس ک‌ یا نخ میدن یا ظاهرشون بده،ظاهر خانمه ک حتی یک درصد هم بد نبود در ثانی تا مرد و زن هر دو بد نباشن رابطه دو طرفه ای شکل نمیگیره

آره😔زنه میخواست یکی دیگه هم با خودش بیاره

متنفرم از همچین کسایی ک میگن همه چی تقصیر خانماس ک‌ یا نخ میدن یا ظاهرشون بده،ظاهر خانمه ک حتی یک در ...

حرفاتونو کاملا قبول دارم.

برگام سه نفری😐😑

میشه واسه شادی روح پاک برادرم یه صلوات بفرستی؟:)✨🕊️🖤