خانوما داداشم قراره بره سربازی ولی استرس اینو گرفته ک بعد آموزشی تو شهر خودمون نیوفته
شهرمون تهرانه
میخوام بدونم از اطرافیانتون بعد آموزشی، خدمتشون تو شهر خودشون افتادند با ن ی شهر دیگ
قطرهای از بادههای آسمان.......این جهان زندان و ما زندانی ان حفره کن زندان و خود را وا رهان.....آدمی مخفیست در زیر زباناین زبان پرده است بر درگاه جان
داداش منم استرس سربازی داره . ۴/۱ اعزام هست ... خیلی اذیت شد تا بره بسیج و اینا که سپاه شهر خودمون بیوفته
انشالله هم برادر شما هم داداش من میوفتن شهر خودشون🌸
خیلی اذیت شد کلی به اینو اون زنگ زدند بابام کلی پیگیری کرد انشالله درست بشه .
لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع) ی صلوات بفرستید 🌷❌به هیچ وجه هیچ مردی تو تاپیک های من نظر نده و ریپلای نکنه منو ، اگه دارم با مردی حرف میزنم نمیدونم مرده وگرنه اصلا جواب نمیدم❌ اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و یا اشتباهه به این معنیه که من اشتباه کردم و نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه ☺️هیچ وقت به اندازه وقتی که داداشم بهم میگه جوجه معلم ذوق نمیکنم 😍
داداشم اموزشیش تهران بود خدمتش سمنان خیلی سخته اگه دفترچه پست نکرده بگو صبرکنه عجله نکنه ماکه شب و ...
ای وای 😭
قطرهای از بادههای آسمان.......این جهان زندان و ما زندانی ان حفره کن زندان و خود را وا رهان.....آدمی مخفیست در زیر زباناین زبان پرده است بر درگاه جان
از فامیلا بودن ماعم تهرانیم اموزشی تهران بود سربازیش کرمانشاه نقطه صفر مرزی
😭😭😭
قبلش بره بسیج فعال بگیره تا ۶ ماه کم میشه از خدمتشون
میگه اگ خواستم ی روزی برم خارج کشور شاید بهم گیر بدن ک سربازیم سپاه بودم