2777
2789
عنوان

مردها همشون خائن نیستن

1731 بازدید | 62 پست

اونقدر از مردهای خائن گفتین که فکر کنم همه خانمها ترسیدن و همه امشب به فکر بررسی شوهرها افتادن 

بزارین یکی هم من بگم که همشوم این جوری نیستن دلاتون آروم بگیره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

معلومه که همه مردها خائن نیستن. به اندازه مرد خائن، زن خائن داریم. 

اینا که با دیوار رابطه ندارن!... 

سلام و درود به مردم شریف، با بصیرت و ولایی ایران، که قدردان زحمات نیروهای مسلّح و دانشمندانشون هستن و به دهان یاوه گویان سیلی محکمی می زنن ❤فقط نسل حرومزاده ی شمر و یزید و حرمله است که از حمله ی اسرائیل به ایران 🇮🇷 خوشحاله... ولی به اذن الهی تو دهنی میخورن 👊🏻 حروم زاده ی بی وطن، تو هم مثل اربابانت میری تو زباله دان تاریخ 💪🏻 اصلاً مردم ایران متخصص این کارن 😉 باور کنین کاربرا مقصر عقده های فروخورده شما که از کودکیتون رو دلتون تلمبار شده نیستن، پس سر اونا خالی نکنین. برین پیش روانپزشک شاید درمان شدین.براتون از خدا آرامش میخوام، چیزی که ندارینش و با پریدن به بقیه و چسبوندن صفات خودتون به اونها، به دستش نخواهید آورد 🤲🏻 الحق که چوب خدا صدا نداره! غافل مَشو زِ سنگ مکافات روزگار☆در عمرِ خویش اگر دلِ موری شکسته ای... آفتاب عمر دشمنانت کوتاه باد،ای وطن عزیزم❤مرگ بر اسرائیل، مرگ بر آمریکا ما مثل هم نیستیم، ما از نسل حیدر کرّاریم ♡شجاع و نترس 💪🏻 وارث حیدرِ خیبر شکنیم ♡ نوبت ماست در از جا بکنیم♡ خیبر خیبر یا صهیون 👊🏻امام حسین(علیه السلام)خطاب به شیاطینی که برای کشتن ولی الله صف کشیده بودند، فرمودند:شکم های شما از حرام پر شده، برای همین سخن حق را نمی شنوید.دین ندارید، لااقل آزاده باشید. روزهایی سرشار از امید، سلامتی و شادی از طرف شما برای خودم آرزومندم✌😂تولد۴6سالگی😍🎂کسی که با ترورِ حاج قاسم سلیمانی💗سردار دلها💗توسط آمریکای جنایتکار، از خواب بیدار نشه و نتونه حق و باطل رو از هم تشخیص بده، دیگه تا ابد بیدار نمیشه.

من تازه ازدواج کرده بودم 

با شوهرم می رفتیم یه فروشگاهی خرید 

تو فروشگاه 10/15 تا دختر کار می کردن 

تا ما می اومدیم همه به یکی از دخترها اشاره می کردن 

و اون هم مثل دیوونه ها دنبال من و شوهرم راه می افتاد 

نکبت میدیدمش حالم بد می شد

ولی به شوهرم اطمینان داشتم

چرا اون تايپيک روز تولد شوهرش خیانتش رو فهمیده بود ترکید????آخرش چی شد????

من هم موافقم استارتر عزیز خیلی از مردا واقعا وفادار و بینظیر هستن 

آقا جان شرمنده ام دعا هایم برای بچه است نه تمام شدن غيبتت اللهم عجل لوليک الفرج

منم کاملا موافقم.و به این اعتقاد دارم زمانی که زنوشوهر خودشونو واسه هم بسازن هیچی نمیتونه جداشون کنه و حتی اجازه بده فکر شخص دیگه ای بیاد سراغ جفتشون.من و همسرمم برنامه زندگیمون همینه.همیشه باهم صحبت میکنیم از خواسته هامون نسبت به هم انتقاد از اخلاقایی که دوست نداریم و باهم رفعش میکنیم و این باعث شده جفتمون فکرو ذکرمون طرف مقابلمون باشه و زندگی خشگلمون  

ای خدا به حق بزرگیت همه رو خوشبخت کن  

اولش می خواست حالشو بگیرم ولی گفتم حساس نکنم کارو بهتره

باورتون نمیشه فقط کم مونده بود با دیدن شوهر من غش کنه

البته شوهرم چشمهای قشنگ و جذابی داره

هیچی هر بار همین مسئله بود وووو

بدبختی فروشگاه قیمتهاش عالی و جنسش جور بود همیشه اونجا می رفتیم 

تا اینکه یه بار که من رفته بودم برا خرید ته فروشگاه دیدم دختره داره میره سمت همسرم 

من آروم از پشت قفسه ها رفتم ببینم چی میشه 

دوستاش هی بهش اشاره می کردن این نمیفهمید 

دیدم داره به شوهرم شماره میده 

شوهرم بهش گفت من مجردیم پاک بودم .آدم زن دار متعهده دنبال بی حیایی مثل تو راه نمی افته 

حیف خانم گلم رو نکرده که  ول کنم دنبال تو بیفتم

من به روی همسرم نیاوردم 

از هفته بعدش همسرم گفت نریم اونجا  و نرفتیم 

چند رو.ز پیش دختره رو دیدم یه بچه به بغل داشت 

رفتم جلو بهش گفتم دیدی چیزی که زیاده شوهر 

بهم گفت چیزی هم که زیاده هرزه هایی مثل من .....

هیچ چیزی مطلق نیست دوستان بی وفایی هم همینه نه همه ی مردا قطعا وفادار هستن و نه میشه گفت قطعا همه مردا بی وفا 

به خیلی مسائل مربوط میشه ذات ؛تربیت خانوادگی؛محل زندگی و......

اسمان فرصت پرواز بلندیست ولی...قصه این است چه اندازه کبوتر باشی....

اره واقعا رو من تاثير گذاشته.با اينكه شايد نصف كمتر اينجور تاپيكارو برم بخونمااا.اما بازم بدبين شدم به همه

حتی انجام دادن یه کار اشتباه بهتر از هیچ کاری نکردن و دست روی دست گذاشتنه.
هیچ چیزی مطلق نیست دوستان بی وفایی هم همینه نه همه ی مردا قطعا وفادار هستن و نه میشه گفت قطعا همه مر ...

از حالا باید به بچه هامون یاد بدیم که خیانت چیه 

من همش به پسرم می گم ببین بابا چقدر خوبه همه تفریح و شادیش با من و تو هست و جز ما به کس دیگه ای فک نمی کنه 

یا همیشه بهش میگم عموهاتو ببین چقدر خانواده دوستن 

همش خنده هاشون و شادیهاشون با خانواده هاشونه

اونم تایی می کنه می گه منم زن بگیرم مثل بابا و عموها میشم

بچه ها ترو خدا بیاد کاری کنید دیگه یه عده روانی نیان از چرت و پرتا بگن 

حالم بد شد از دست تاپیکاشون 

والا من که در دنیای واقعی ندیدم 

فقط یک دونه دیدم که بدون باز کردن موضوع برا اطرافیان بلافاصله طلاق گرفتند