2777
2789
عنوان

خونه شمالی خوبه یا جنوبی

122 بازدید | 16 پست

اگه زمین یا خونه ویلایی بخوایم بخریم جنوبی باشه خوبه یا شمالی 

چرا👀

بوی نم بارون🌧خاک بارون خورده🌧صدای برخورد بارون به پنجره☔️وایب مثبت✨️🎀الهی هر چی آرزوی خوب داریم برآورده بشه تا وقتی که ذوقشو داریم🧸💝

شنیدم جنوبی آفتاب گیر هست و افتاب میتابه توش

مملکتی زندگی میکنیم که خلاف عقیدشون نظربدی تعلیقی حتی از یه سایت . عزیز من احترام به عقاید زمانی ممکنه که عقاید شما  زور به کسی تحمیل نشده باشه 

جنوبی گرونتره وبهتره دیگ چون نورگیره،ولی من اصلاخونه ی نورگیر ونمیپسندم

بگذار بگویند و بگویند و بگویند.. بگذار بِبُرند و بدوزند و بپوشند.. تو بخند، گوش بده، خیره بمان، هیچ مگو..

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

معلومه جنوبی زمستونا افتاب داری خونت گرمه تابستونا نداری و خونت خنکه مصرف انرژیت پایینتره خونه نور بیشتری داره 

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍

همسرم میگه جنوبی چون افتاب خور داره 

شمالی باشه فقط باد خور داره 

پنجره سمت جنوب باشه بهتره 

روزی لباسی خواهی خرید که مرگ در ان اتفاق میفتد بی آنکه بدانی......از بس که جوان مرد کسی پیر نشد 😔😔

یعنی شمالی اصلا خوب نیس؟🥺

بوی نم بارون🌧خاک بارون خورده🌧صدای برخورد بارون به پنجره☔️وایب مثبت✨️🎀الهی هر چی آرزوی خوب داریم برآورده بشه تا وقتی که ذوقشو داریم🧸💝

معلومه جنوبی زمستونا افتاب داری خونت گرمه تابستونا نداری و خونت خنکه مصرف انرژیت پایینتره خونه نور ب ...

درسته ولی جنوبی گرون تره 😕

امنیت؟ چطور؟ 

خوب دیوار حیاط راحت‌تره برای بالا رفتن 😁 ولی نمای ساختمون کمتر قابل نفوذه

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...
خونه باشه مال خودت باشه اصلا شرقی باشه

اره بخدا این که صد در صد 🥺😕

درسته ولی جنوبی گرون تره 😕

خب پولت به هر چی رسید همونو بخر مهم نیست من الان چند ساله تو خونه شمالی ام اتفاقی هم نیوفتاده

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍