2777
2789

من ب نامزدم شک کردم

رمز روبیکاشو گرفتم رفتم روش

بعد تو روبیکاش پی وی یه دخترو دیدم که پیاماش پاک شده بود ولی عکس دختره رو روبیکا بود مشخص بود شمالی بود

بعد اخرین بازدیدشم خیلی وقت پیش بود یعنی مال دوسه ماه قبل

بعد فقط یه ایدی از دختره بود

دیگه نه شماره بود نه هیچی . نامزدمم چند ماه اخیر دوسه بار شمال رفته

از نامزدم پرسیدم این دختر کیه؟گفت ب خط ب خط قراننمیشناسمش نمیدونم کیه و کلی قسم خورد

گفتم مگه میشه نشناسی؟ تا اینکه الکی گفت عه فککنم این یه دختر بود از تو دیوار دوستم بهش پیام داد با گوشی من لوکیشن ویلا میخواست برامون بفرسته

منم گفتم چرا دروغ میگی و قانعش کردم که دروغ میگه

گفت یعنی میگی من با این دختر حرف زدم؟گفتم اره(باز سابقه داشته قبلاکه با دخترای دیگم حرف زده )گفت بخدا اینبار راست میگم منباهاش حرف نزدم

😐چیکارکنم؟ حالم خوب نیست والا ن میخوام سرزنش کنید ن چیزی فقط بگید بنظر شمام با این دختر حرف زده؟ یا اتفاقی تو گوشیش پیدا شده این پی وی که پیاماش پاک شده

من عاشق رز ابیم💙🦋کلن رنگ ابی و دوس دارم🤭🦋💙

راست میگه ایشونچون داخل روبیکا پیام میدن تا عکس ویلا را بفرسته

اخه عزیزم شماره نبود که یه ایدی بود 😐اونم پروفایلش یه دختر ۱۹ ۲۰ ساله

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عقدی؟تا ازدواج نکردی و بچهدار نشدی بهتره جدا بشی

او تا به ابد. M💍                                                           متاهل متعهد😌                                                                        #نه به نژادپرستی                                        

ن هنوز عقد نیستم نامزدیم

خب رسمی نیست تمومش کن

چون میگی سابقه داشته

او تا به ابد. M💍                                                           متاهل متعهد😌                                                                        #نه به نژادپرستی                                        

اره اونم با یه دختر شمالی بوده تو روبیکا پی ویش هست اما زده آخرین بازدید خیلی وقت پیش

اسم دختره فاطی نبود؟اخه ایدیش زده فاطی

نه فاطمه بود

😐پروفایلش یه دختر لباس سفید نبود که کراپ کوتاه پوشیده لود و نافشممعلوم بود و موهاشم بالا بسته بود؟

😐پروفایلش یه دختر لباس سفید نبود که کراپ کوتاه پوشیده لود و نافشممعلوم بود و موهاشم بالا بسته بود؟

نه یه دختر با موهای باز فر بود

مطمئنا اون نیست همینطوری ی چیزی پروندم ببخش اجی چون اولش شبیه قضیه من بود