2777
2789
عنوان

وقتی میگن چرا....

305 بازدید | 12 پست

چرا چنان شاخه ی خشک روی درخت میان زمین و هوا مانده ای برا اونی که سالها رفته است چگونه عاشق مانده ای 

در جواب باید گفت:

خودم خواستم با تمام وجود با اونی که نیست عاشقانه بمانم من این عشق را با همین کوه غم روی دوش دلم تا ابد می‌کشانم🙂🖤

امیرعلی من تو در وجود من ریشه کرده ای تو یه تیکه از قلبمی که همه جا با خودم دارمت 🖤

الان تاپیکاتو خوندم و اشکم در اومد

روح عشقت در آرامش باشه و ایشالا خودتم یه زندگی جدید اونجوری که صلاحته شروع کنی

درسته عشق اول هیچوقت فراموش نمیشه ولی حداقل یکم کمرنگ تر میشه

و منی که هنوز بعد از ۱۶ سال و با وجود یه بچه هنوز یاد عشق اولم میفتم و اشک میریزم💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان تاپیکاتو خوندم و اشکم در اومد روح عشقت در آرامش باشه و ایشالا خودتم یه زندگی جدید اونجوری که ص ...

می بینی که کمرنگ نمیشه هعی خواهر خدا صبرت بده

امیرعلی من تو در وجود من ریشه کرده ای تو یه تیکه از قلبمی که همه جا با خودم دارمت 🖤
می بینی که کمرنگ نمیشه هعی خواهر خدا صبرت بده

چرا عزیزم کمرنگ میشه هر از گاهی یادش میفتم ولی فراموش نمیشه

زندگی جدید درست کن بچه دار که بشی انگار یه تیکه از قلبت میاد روی زمین زندگی میکنه

خواهرزادشون هم ظاهرا عاشقته پس بهش فکر کن اگه صلاحه بله بده

چرا عزیزم کمرنگ میشه هر از گاهی یادش میفتم ولی فراموش نمیشه زندگی جدید درست کن بچه دار که بشی انگار ...

فعلا که نمیتونم و حوصلشو ندارم 

ایشالا شما خوشبخت شی

سلام عزیزم 

تمام تاپیکاتو خوندم حالم خیلی بد شد..💔

امیدوارم از این به بعد بهترین ها برات رقم بخوره و حال دلت خوب بشه💔

عجب دنیایی هوف...

ان شالله‌ که روح امواتت هم در آرامش باشه و خدا ببخشتشون..

اللهم عجل الولیک الفرج 💚💚                                                           گفتم شبی به مهدی اذن نگاه خواهم                                        گفتا که من هم از تو ترک گناه خواهم                                      
گاهی اوقات حرف میزنم‌اما در اون باره حرفی نمیزنه 

میشه عکست بذاری من ندیدم

کاربری سوم 🥲 سال ۹۷ کاربری اولمو زدم 🥲سر هیچ و پوچ خودمم نمیفهمم چرا میام میبینم زده تعلیق شدی نی نی یار خیر نبینی  
سلام عزیزم  تمام تاپیکاتو خوندم حالم خیلی بد شد..💔 امیدوارم از این به بعد بهترین ها برات رقم ...

ممنون عزیزم خدا رفتگانتو بیامرزه 🖤