2777
2789
عنوان

کیا چوب لجاحتشونو خوردن

60 بازدید | 5 پست

خودم مجرد بودم خیلی سرتق بودم یعنی به یه نفر میگفتم نه منظورم خواستگارمه،نظرم عوض نمیشد.بعدها متوجه شدم اشتباه کردم به بعضیا فرصت ندادم.

وقتی تو تاپیکی پست میزارم مخاطب صحبت من استارتر تاپیکه ، نه شخص دیگه .پس لطفا نظرتونو به دیگران تحمیل نکنید فضولای روانی🤣 حالا ریپ بزن تا بترکی اصلا اعلانمو نگاه نمیکنم

کلا خانوادگی نه طایفتن همهههه لجبازیم ی حرفی بزنیم عوضش نمیکنیم 

عدس کوشولووووم ۱۴۰۳/۱/۱۴ ساعت ۵ صبح سقط شد 💔روزی که آزمایش دادم دکتر آزمایشگاه بهم گفت ی عدس کوشولووو تو شکممه منم اسم کاربریمو گذاشتم مامان عدس کوشولووو اما دیگه عدسم و ندارم 🥺💔

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ماگفتیم نه اومد گفتیم نه اومد نه نه نه ول کن نبود دیدم پسر مردم داره هلاک میشه حالاخودمم دوسش ...

خخخخخخخخخخ 

واقعا قسمت بوده مال شما.

منم خیلی سمج بودم تو نه گفتن

وقتی تو تاپیکی پست میزارم مخاطب صحبت من استارتر تاپیکه ، نه شخص دیگه .پس لطفا نظرتونو به دیگران تحمیل نکنید فضولای روانی🤣 حالا ریپ بزن تا بترکی اصلا اعلانمو نگاه نمیکنم

کلا خانوادگی نه طایفتن همهههه لجبازیم ی حرفی بزنیم عوضش نمیکنیم 

احتمالا فامیلیم  

احتمالا فامیلیم    

احتمالش  هست😂😂

عدس کوشولووووم ۱۴۰۳/۱/۱۴ ساعت ۵ صبح سقط شد 💔روزی که آزمایش دادم دکتر آزمایشگاه بهم گفت ی عدس کوشولووو تو شکممه منم اسم کاربریمو گذاشتم مامان عدس کوشولووو اما دیگه عدسم و ندارم 🥺💔