2777
2789
عنوان

یوگا یا پیلاتس 🤸‍♀️🤸‍♀️

112 بازدید | 8 پست

کدوم برای لاغری پا و شکم موثر تره؟

از فضل خودت شبی زبانم دادی ❤ ساقی شدی و طبع و روانم دادی❤ گفتم که چه باید بنویسم از عشق ❤ دستان بریده را نشانم دادی❤ السلام علیک یا قمر بنی هاشم ابوالفضل العباس ع💚💚💚شیر شیر خدا❤❤❤❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام خوبی؟ریزش موهات چطوره؟من بعد قطع پروژسترون ریزش شدید گرفتم.شما خوب شدی یا نه؟؟

سلام ممنون شما خوبین

خیلی بهتر از قبل شده اونم به لطف روغن کرچک هر وقت خواستی حمام برید شب قبلش کرچک بزنید و صبح بشورینش واقعا عالیه برا مو

از فضل خودت شبی زبانم دادی ❤ ساقی شدی و طبع و روانم دادی❤ گفتم که چه باید بنویسم از عشق ❤ دستان بریده را نشانم دادی❤ السلام علیک یا قمر بنی هاشم ابوالفضل العباس ع💚💚💚شیر شیر خدا❤❤❤❤
سلام ممنون شما خوبین خیلی بهتر از قبل شده اونم به لطف روغن کرچک هر وقت خواستی حمام برید شب قبلش کرچ ...

ممنوون عزیزم که جواب دادی؟یعنی الان ریزش داری هنوز؟؟؟هورمونا و پریودیت چطوره؟مرتب شده؟

ممنوون عزیزم که جواب دادی؟یعنی الان ریزش داری هنوز؟؟؟هورمونا و پریودیت چطوره؟مرتب شده؟

🙏 نه خداشکر ریزش قطع شده ولی پریود نمیشم چند ماهه یه برنامه غذایی دارم اصلاح سبک زندگی اونو میگن خوبه لطفا برام دعا کنید زود خوب شم 🙏🌹 

🙏 نه خداشکر ریزش قطع شده ولی پریود نمیشم چند ماهه یه برنامه غذایی دارم اصلاح سبک زندگی اونو میگن خو ...

قبلا پریودیهات چطور بود مگه؟چراقرص هورمونی مصرف کردید؟من قبلا زودتر از موعد میشدم با این قرصای لعنتی پریودیم عقب میفته اصلا نمیشم😢موهامم که تو۱ماه نصف شده😭

قبلا پریودیهات چطور بود مگه؟چراقرص هورمونی مصرف کردید؟من قبلا زودتر از موعد میشدم با این قرصای لعنتی ...

منظم بود به خاطر رژیم اینطوری شد