2777
2789
عنوان

۹ عادت آدم های با اعتماد به نفس

168 بازدید | 10 پست

۱- اول مراقب خود و بعد مراقب دیگرانن

۲-لباسی میپوشند که در تنشان راحت باشد

۳-روز خود را با هدف شروع میکنن

۴- زمان را بصورت دقیق اولویت بندی و مدیریت میکنن

۵-آنها خودگویی مثبت دارن

۶-شادی آنها بستگی به هیچ عامل بیرونی نیست

۷-روی نقاط قوت خود تمرکز دارن

۸-اعتماد به نفسشان را نشان می دهن

۹-افراد خوشبینی هستن

من اولی و سومی و چهارمی رو ندارم بقیه شو دارم مهم ترین خاصیتم هم گزینه دو هست 🤗

پشیمونم.. از زندگانیم گله دارد جوانی ام.. بزرگترین تصمیم های زندگیم رو وقتی گرفتم ک هنوز عاقل نشده بودم.. دندون عقل داشتم فک میکردم عاقلم.. اون موقع ک فقط  ی مشت غرور بودم و طراوت و زیبایی جوانی..کاش برگردم ب 18 سالگیم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای جان🥰♥

خب من روانشناس و مشاور هستم 

من روی خودم واقعا کار کردم

۵ ساله مستقل از خانوادم زندگی میکنم اونا اصفهانن من تهران

و واقعا هم خانوادم از بچگی یادمه به من و داداشم حق انتخاب در همه چیز و حق اظهار نظر میدادن

خیلی این دو مورد برای اعتماد به نفس در دوران کودکی کمک میکنه

خب من روانشناس و مشاور هستم  من روی خودم واقعا کار کردم ۵ ساله مستقل از خانوادم زندگی میکنم ا ...

ایول💪🏻

اوم خیلی تاثیر میزاره به من چندان حق انتخاب نمیدن ولی من خودم سر حرفم وایمیستم و نمیزارم ب تصمیمم بی احترامی شه. ب اوناهم بی احترامی نمیکنما نه ولی خاستمو جوری بیان میکنم ک خودشون متوجه میشن.. 

ولی متاسفانه خاهرم ک یک سال از من بزرگتره اعتماد بنفس خیلیییی پایینی داره حتی مغازه هم نمیتونه بره کارت بکشه یعنی با فروشنده صحبت نمیکنه انگار میترسه سوتی بده... نمیدونم ولی هروقت میریم مغازه کارت رو میده ب من و همش میخاد من حرف بزنم یا من حرفشو ب مامانم یا خانوادم بگم🥲💔من خیلی دوستش دارم دلم نمیخاد اینجوری ببینمش😣

خدایا من را رها نکن هرجا که تو بامن باشی آنجا برایم بهشت است💚

خب من روانشناس و مشاور هستم  من روی خودم واقعا کار کردم ۵ ساله مستقل از خانوادم زندگی میکنم ا ...

ببخشید چون ک گفتید روانشناس هستید... من مجرد ک بودم همه این خصوصیات رو. داشتم اما الان ک ازدواج کردم چند تاشون ندارم، شوهرم تقریبا بیشترشو نداره و خیلی روی من تاثیر گذاشته کتابی بهم معرفی کنید ک هم راحت گیر بیاد و هم برام خوب باشه ممنونم 

پشیمونم.. از زندگانیم گله دارد جوانی ام.. بزرگترین تصمیم های زندگیم رو وقتی گرفتم ک هنوز عاقل نشده بودم.. دندون عقل داشتم فک میکردم عاقلم.. اون موقع ک فقط  ی مشت غرور بودم و طراوت و زیبایی جوانی..کاش برگردم ب 18 سالگیم
ببخشید چون ک گفتید روانشناس هستید... من مجرد ک بودم همه این خصوصیات رو. داشتم اما الان ک ازدواج کردم ...

سلام عزیزم

من این کتاب رو بهت معرفی میکنم امیدوارم بهت کمک کنه

کتاب شکاف اعتماد به نفس

نویسنده راس هریس

البته فک کنم اگر نخوای بخری بتونی با سرچ تو گوگل pdf این کتاب رو پیدا کنی 

نمیدونم هست یا نه