2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای واقعا این شام و ناهار مزخرفه 

مث ما که غذای تکراری هم نمیخورن هم باید شام درس کنم هم ناهار 

یعنی شبا که میخوابم فک میکنم که ناهار فردا چی باشه پیدا نکنم تا خود ظهر سرگردانم 🥲

استانبولی  املت سوپ آبگوشت ماکارونی سالادالویه

همه ایتارو ما هرروز میخوریم روزه خودش س وعده هست دیگ حالم از برنج و گوشت بهم میخوره سوپم دیگ دوستندارم

😕😕بچه ها من جاریم میره میگرده اینور اونور خونه ی مادرش و..... برمیگرده شوهرم بزور جاریم وبرادرشوهرم ومادرشوهرم بادو تابچه های جاریمو میاره توخونه غذایی که ازظهرزیاد درست کردم واسه شبمون دیگه خسته میشم بخوام دوباره آشپزی کنم  غذایی که من زحمتشوکشیدمو اونارومیاره طبقه ی پایین خونه خودمون اصلا کم مونده لقمه خودشم غذارو لقمه کنه بزاره دهن اونا.... بخداخیلی وقتادرست حسابی نمیتونم غذابخورم گوشت یامرغی که واسه سهم شبم پختم رو بااوناتقسیم میکنه.

هم اینکه جاریم میره بیرون حال وهواش عوض میشه مهمونی وعروسی و گردش وبازار و.... بعدش میادخونه ی ماحاظروآماده میخوره خیلی زورم میگیره ظرفاشونم نمیشوره  

هم اینکه دوس ندارم غذایی که براش زحمت کشیدم برادرشوهرم بلومبونه چون تو روی خودم به شوهرم میگه کتکش بزن و فلان منم میگم زحمته من براش حرااااامه  زحمتم حرومش باشه نباید زحتم بره توشیکمش...

هم اینکه بخدا به زور خرج خوردخوراکمونو درمیاریم یهویی میان سرظهرکل غذارومیخورن بازبایدواسه شام یه وعده دیگه هزینه کنیم  میوه ای که تویه هفته میخوریمو پاتک میزنن تویه شب میخورن میرن ...

اصلا شوهرمم گوش نمیده انگاربا الاغ طرفم چیکار کنم اینا نیان دیگه؟؟

بابا بریدتوخونه ی خودتون آورانشیدسرمن  فقط واسه سک.س وخواب ولباس عوض کردن میرن طبقه ی بالا

😕😕بچه ها من جاریم میره میگرده اینور اونور خونه ی مادرش و..... برمیگرده شوهرم بزور جاریم وبرادرشوهر ...

چی بودد حالا اگ مادرشوهر اینو میگفت بهور میکردم اخه جاری خونه جاری .....چ چیزا پ شوهرت چیکارشونه ک میارشون سر پیاز یا ت پیاز .من گردنم بزنن شام نمیرم جایی حتی خونه مادرم تازه مادرشوهرم فوشم میده میگ دیونه ای 

چی بودد حالا اگ مادرشوهر اینو میگفت بهور میکردم اخه جاری خونه جاری .....چ چیزا پ شوهرت چیکارشونه ک م ...

عزیزم جاریم واسه خاطراینکه زندگی زناشویی ماروتلخ کنه میاد باشوهرش  راحتی ومفت خوریشونم یه طرف  قشنگ دارن ازشوهرم سواستفاده میکنن البته شوهرم خودش سواری میده بهشون  زندگی وعمرمنم نابودکرده نامرد حرفمم گوش نمیده

چی بودد حالا اگ مادرشوهر اینو میگفت بهور میکردم اخه جاری خونه جاری .....چ چیزا پ شوهرت چیکارشونه ک م ...

گلم چون تو شخصیت داری ویک انسان هستی قصدمردم آزاری نداری قصدآتیش انداختن توزندگی کسی نداری قصدسواستفاده ازکسی نداری قصدمفت خوری نداری درک وشعورو انسانیت وشخصیت داری