2777
2789

با هم رفتیم توی اتاق دکتر

بعد دکتر ازش پرسید چند سالته؟ گفت ۱۸

باردار بود !!!!

دکتر گفت بارداری اولته دیگه ؟

دختره گفت نه سابقه سقط دارم !!!! دکتر به شوخی بهش گفت کی وقت کردی این همه فعالیت کنی؟

بعد خواست براش پرونده تشکیل بده ازش پرسید تحصیلاتت؟

یه دفعه دختره یه نگاهی به ما کرد و سرشو انداخت پایین

با خجالت و خنده گفت سیکل!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دکتر تحصیلات این خانوم ب چ کارش میاد ک پرسبده چه دکتر فضولی 

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂

خب

از این موارد زیاد هست لابد شرایط زندگیش به این سمت برده

نباید با نگاه باعث خجالتش شد

حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂                                                                  وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه         بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩‍🦯                                                                             

برای تشکیل پرونده شغل و تحصیلات و آدرس و ....می نویسن

والا برا منم تشکیل داد اصلا گزینه تحصیلات نداشت 

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂

واقعا متاسفم به کجا داریم می ریم این جایی که من رفتم دکتر جزو مناطق بالا شهر ماست اصلا ندیده بودم ...

چرا متاسفی؟چه جرمی کرده؟

همینه که میگن تحصیلات شعور نمیاره،مطب اون دکتر رو باید تخته کرد با این مدل حرف زدن با بیمارش،به اون چه ربطی داشته تحصیلات دختره چیه؟مگه مفتش مردمه؟