2777
2789
عنوان

امروز رفتم دکتر زنان یه دختری اومده بود اونجا...

| مشاهده متن کامل بحث + 4929 بازدید | 147 پست
تحصیلات مادر جزو اطلاعات پرونده هست! دکتر بیشعور نبوده! وقتی بعضی دخترها از صبح که پامیشن تمام هم و ...

الان من باید جواب بدم که چرا دکتر تحصیلات رو توی پرونده مینویسه؟

خودش میدونه

شغل رو هم مینویسه

البته فقط برای پرونده بارداری

چراشو نمیدونم

بحث ارزش نیست ولی واقعا چرا باید یک نفر زمانی که باید تو نوجوانی برای پیشرفت و آگاهی و علم بذاره به ...

ما تو زندگی همدیگه نیستیم‌نمیدونیم مردم چجوری دارن زندگی میکنن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تحصیلات شعور نمیاره..مطعن هستم‌اون شعورش از تو بیشتد بوده بخاطر داشتن سیکل کسیو بی ارزش نمیبینه

چقدر بی ادبی

مگه من‌گفتم اون آدم بی ارزشه؟

من ناراحت شدم از اینکه اون دختر حق طبیعیش توسط بزرگترا ضایع شده

بی شعور تویی با این طرز حرف زدنت

همه باید دکتر مهندس باشن؟ تو آمریکا هم خیلیارو داریم ترک تحصیل کردن دکتر بد حرف زده

تو آمریکا دبیرستانو تموم میکنن بعدش دانشگاه نمیرن 😐

ما را برگزیدند برای انسان بودن🌻🦋
الان من باید جواب بدم که چرا دکتر تحصیلات رو توی پرونده مینویسه؟ خودش میدونه شغل رو هم مینویسه ال ...

نه عزیزم با شما نبودم.بعضی ها گفتن دکتر بیشعور بوده که تحصیلات پرسیده،که کاملا طبق روال بوده! خب شاید برای جامعه آماری نیاز به این اطلاعات باشه......

چقدر بی ادبی مگه من‌گفتم اون آدم بی ارزشه؟ من ناراحت شدم از اینکه اون دختر حق طبیعیش توسط بزرگترا ...

بله شما طوری از بالا نگاه میکنی و آدمایی که تحصیلات پایین دارن و بی ارزش و خجالت زده میبینی که انگار شما که تحصیلات عالیه داری کجای دنیارو گرفتی..اون دختر مطعت باش اگه شرایط داشت خیلی بالاتر از شما بود

ما تو زندگی همدیگه نیستیم‌نمیدونیم مردم چجوری دارن زندگی میکنن

یک سری چیزها غلطه . حتی اگر کسی صرف شرایطش انجامش بده بازم غلطه . بچه نوجوان باید فکر آموزش درس و هنر و ورزش و تفریح و تجربه باشه . نه اینکه تو نوجوانی بره تو رخت خواب شوهر