2777
2789

ببینید من از یه رابطه 5 ساله با نامزدم اومدم بیرون

حالم اوکی نبود رفتم ت یه رابطه دیگه

2 ماهه تموم شد

همش حس پوچی دارم حس میکنم یکی باید کنارم باشه

حس میکنم تنهایی زندگیم کیف نمیده

باحالی ک دلم واسه هیچ کدومشون تنگ نیست الان ولی بازم حس میکنم تنهام و باید یکی کنارم باشه

و موضوع بعدی اینه من ت بچگی مامان بابام همیشه دعوا میکردن و کتک کاریو اینا....

الان منم خوشم از مردایی میاد ک ادمو محدود میکنن دعوا و جنگ راه میندازن

ایا میشه اینا بخاطر کمبود محبت باشه؟ افسردگی شدیدی اومده سراغم... تنهایی زندکی برام سخت شده حتما باید با یکی باشم روانی شدم... راه حل بدید و لطفا سرزنشم نکنید من فقط حس تنهایی میکنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اول باید با یه مشاور صحبت کنی

به جز استارتر هیچکس ریپ نزنه ، مزاحم نشو.  من به اسم کاربری دقت نمیکنم  .  عاشق کتاب خوندنم   کتاب هایی که تا الان خوندم: راز هایی درباره مردان ، بیشعوری ، مردان مریخی و زنان ونوسی ، کیمیاگر ، افزایش اعتماد به نفس ، زبان بدن ، مردی به نام اوه ، تاوان بوسه های تو ، زنان زیرک ، هنر اغواگری

بااین حال تنهایی برات بهتره با چیزای خوب خودت رو سرگرم کن قرار نیست یه آدم به دردنخور همیشه تو زندگیت باشه و نابودت کنه

چه ها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم *مگر دشمن کند اینها که من با جان خود کردم*طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری*غلط میگفت خود را کشتم و درمان خود کردم
20

سنی نداری که، کلی موقعیت جدید گیرت میاد.

بعد لنتی الآن 20 سالته، یعنی از 15 سالگی نامزد کردی!؟ تازه یه رل 2 ماهه هم داشتی!؟ یکم به خودت استراحت بده، یه تنفسی بگیر!🥲😂

هنوز نوجوون محسوب میشی!

اینکه پدرمادرت اهل دعوا و کتک کاری و غیر بودن و شما الان دنبال مردی هستی با شرایطی که گفتی اصلا طبیعی نیست حتما مشاوره برو متاسفانه رفتار پدرومادر تو بچگی خیلی رو روان و رفتار و حتی روابط اجتماعی بچه‌ها تأثیر میذاره و شرایط رو خیلی خطرناک میکنه

خودش باید ارزشتو بدونه، خودش باید بفهمه وقتی تو هستی خیلی کارا میرن تو لیستِ اضافه کاری، نه اینکه بدویی، بجنگی، حرص بزنی تا ثابت کنی جایگاهتو