2777
2789
عنوان

زندگی پس از زندگی رو باور دارین؟

173 بازدید | 19 پست

وای دو روزه ذهنمو مثل چی درگیر کرده 

من وقتی یه چیزی میبینم حتما باید چند تا سند و مدرک منطقی و درست پیدا کنم که به یه نتیجه ای برسم که باورش داشته باشم یا نه 

اینو مطمئنم که یه دنیای دیگه ای هم وجود در شکی در این نیست ولی نمیتونم باور کنم آدمایی که میرن کما یه سر میرن اون دنیا و بر می گردن از طرفی شنیده بودم توی قرآن گفته شده که هیچکس از مرگ بر نمی گرده از طرفی هم وقتی خودم فکر میکنم میگم چرا وقتی قراره برگردن خدا اعمالشونو اون دنیا نشونشون میده بعد تازه یادشونم بمونه بیان اینجا به ما از اون دنیا بگن 

بعد اینم هست که خیلی دقیق با همه جزئیات میگن حرفاشونو راجب اون دنیا 

نمیدونم واقعا دارم عقلمو از دست میدم میشه بیاین نظرتونو بگین 

ندارم

تاپیکت ممنوعه

|••| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•به تو چه کَس چه کند هرچه کند کَس به تو چه•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•| 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه اصلا

🚫دوستی ممنوع🚫🖤مادر 🖤مرا ببخش بخاطر شکست هایم... انتخاب هایم...تنهایی هام...گریه هایم...که همه بخاطره کسی دیگر بود! اما تو غصه ام را خوردی... مامان قشنگم دلخوشی زندگی ام پناه و تکیه گاه روزهای سخت رفیق روزهای شاد و غمگینم تو بودی 🖤مامان🖤 قشنگم رفتی منو تو دنیا بی رحم تنها گذاشتی💔🖤🕯️😢🥺😭😭😭😭 من ببخش حلالم کن اصلا باورم نمیشه تو واقعا رفتی  واقعا اسمت بهت می اومد یه پری واقعی بودی من قدرتو ندونستم  دوستت دارم خواهم داشت یه عشق فقط یار من و یار من و یار خودم باش عشقم❤️دوستت دارم❤️

باور دارم البته نه همه تجربه گرانو

اما چون پسر دایی خودمم تجربه داشته و تاییدش کرده باور دارم که اساس برنامه درسته

اگه امضامو میخونی مهربانترینم ممنون میشم برای شادی روح پدرم دعا کنی با قلب پاکت🖤🖤

اولا اصلا باور نداشتم میگفتم همش دروغه

الان قبول دارم

چون چیزایی ک تعریف میکنن منطقیه

مثل چرت وپرتایی نیست ک یسریا الان میان هی میگن فلان کارونکنی خدا نصفت میکنه و..😂😐

من باور دارم اما نمیخام بهش فکر کنم

یکی از آشناهامون تصادف کرد تو کما بود میگف ی آقاییو میدیدم ک همش از اینجا ب اونجا منو میبرد  و میگف این نباید بمیره براش زوده نجاتش بدین این نباید بمیره وقتی بهوش اومد تعریف کرد گفتن اون کیبود مشخصاتش مشخصات عموش بود ک قبل بدنیا اومدن این مرده بود عکسشو اوردن نشونش دادن گفت اون مرد همین بود ک چند وقت همش منو دنبال خودش میکشوند و ب همه میگف این باید برگرده این جاش  اینجا نیس :)

عدس کوشولووووم ۱۴۰۳/۱/۱۴ ساعت ۵ صبح سقط شد 💔روزی که آزمایش دادم دکتر آزمایشگاه بهم گفت ی عدس کوشولووو تو شکممه منم اسم کاربریمو گذاشتم مامان عدس کوشولووو اما دیگه عدسم و ندارم 🥺💔
قبول دارم چون همه جهان دارن درباره این موضوع تحقیق میکنن و به این نتیجه هم رسیدن ک اون دنیا وجود دار ...

بله این درسته قطعا یه دنیای دیگه هست بهشت و جهنم اینا قطعا هستن منم بهشون اعتقاد دارم

ولی خب واقعا برام جور در نمیاد یکی یه سر بره اون دنیا همه چیو ببینه دوباره برگرده

بله این درسته قطعا یه دنیای دیگه هست بهشت و جهنم اینا قطعا هستن منم بهشون اعتقاد دارم ولی خب واقعا ...

حتما خاست خدا بوده تا یه عده برن و تجربشون رو برای ما بگن

من خودم خیلی دوست دارم یبار تجربه کنم ولی نمیدونم واقعا بقول شما چجوری یه عده رفتن

اولا اصلا باور نداشتم میگفتم همش دروغه الان قبول دارم چون چیزایی ک تعریف میکنن منطقیه مثل چرت وپر ...

وای دقیقا منم همین آخه من همین چرت و پرتایی که با عقل جور در نمیاد رو از چند تاشون شنیدم

و برای همین فکرم خیلی درگیره