2777
2789

من خیاطم. خانواده شوهرم خیلی پر رو هستن.واسه هر کدوم لباس دوختم دستمزد ندادن. مادرشوهرم که دیگه شورش و در اورده اولا که پدر شوهرم خسیسه و واسه این اصلا لباس نمیخره .اینم به زور از این و اون (بچه هاش)پول بیرون میکشه پارچه میخره میاره من بدوزم که مفت پاش در بیاد. انقدر برا این زن لباس دوختم مردم. خودشم خیاطه و انقدر ریز بینی داره هزارتا عیب میذاره یعنی یه لباس که براش میدوزم تا یه هفته هر روز میاد یه عیبی رو لباسه میذاره میگه درستش کن. واقعا دیگه خسته شدم. نمیدونم چجوری بهش بگم که دعوا نشه. چون خیلی ادم دعوا درست کنی هست.

٢٠ آذر آزمايش cvs انجام دادم اگر كسى راهنمايى ميخواد ريپلاى كنه غلط املایی ببینم نمیتونم نگم لطفا ناراحت نشید با تشکر

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو گردن درد شدید گرفتم دکتر گفته نباید خیاطی کنی 

🌹کودکم برای سومین بار کلبه کوچک شکمم را با عطر حضورت پر کردی ، عاجزانه میخواهم بمانی ، بمان و به لحظه های بی رنگم رنگ زندگی بپاش 🌹التماس دعا دارم از همتون 🌹... خدا رو شکر که بالاخره خدا به دل منم نظر کرد و توی بهار ۹۷ گل پسرم رو توی آغوشم گذاشت .... 🌷از ته قلبم ارزو میکنم همه منتظرا این روزها رو تجربه کنن و مادر بشن ........ قسمت اول امضام  مال موقعی هستش که تازه باردار شده بودم و چون دیدنش حس خوبی بهم میده  پاکش نکردم ..... ❤خدایا شکر که یه بار دیگه طعم خوش حضور یک فرشته توی وجودم رو میچشم ...بی بی چکم روز ۱۶ دی ۹۹ مثبت شد.. لطفا با قلبای پاکتون برام دعا کنید تا به سلامتی بیاد توی اغوشم 🌺
بگو گردن درد شدید گرفتم دکتر گفته نباید خیاطی کنی 

اخه من واسه خودم و خیلیا که دستمزد میدن میدوزم میفهمه دروغه

٢٠ آذر آزمايش cvs انجام دادم اگر كسى راهنمايى ميخواد ريپلاى كنه غلط املایی ببینم نمیتونم نگم لطفا ناراحت نشید با تشکر
بگو خودتون که بهتر از من میدوزین  من هربار میدوزم عیب کیزارین روش خودتون طبق میل خودتون بدوزین

اخه خودش که چرخ نداره. مثلا زیر شلواری هاشو خودش برش میزنه میاره من چرخ کنم.

اخه من واسه خودم و خیلیا که دستمزد میدن میدوزم میفهمه دروغه

به شوهرت بگو باهاش صحبت کنه 

هر موقع لباس آورد بگو سه چهار تا سفارش سنگین دارم نمیرسم انجام بدم 

🌹کودکم برای سومین بار کلبه کوچک شکمم را با عطر حضورت پر کردی ، عاجزانه میخواهم بمانی ، بمان و به لحظه های بی رنگم رنگ زندگی بپاش 🌹التماس دعا دارم از همتون 🌹... خدا رو شکر که بالاخره خدا به دل منم نظر کرد و توی بهار ۹۷ گل پسرم رو توی آغوشم گذاشت .... 🌷از ته قلبم ارزو میکنم همه منتظرا این روزها رو تجربه کنن و مادر بشن ........ قسمت اول امضام  مال موقعی هستش که تازه باردار شده بودم و چون دیدنش حس خوبی بهم میده  پاکش نکردم ..... ❤خدایا شکر که یه بار دیگه طعم خوش حضور یک فرشته توی وجودم رو میچشم ...بی بی چکم روز ۱۶ دی ۹۹ مثبت شد.. لطفا با قلبای پاکتون برام دعا کنید تا به سلامتی بیاد توی اغوشم 🌺

پول جمع کنید یه چرخ خیاطی معمولی براش بخرید 

متنفرم از آدمای سوءاستفاده‌ گر 

متاسفانه اطراف ما هم زیادن از این آدما تا ی ذره احترام میزاری بهشون دیگه هوا برشون میداره انگار ک وظیفته بهشون مدام خدمت کنی😕

توام اگه میتونی وایسا جلوشون بگو رفتم دکتر چشمام ضعیف شده دکتر گفته نباید خیاطی کنی و متاسفانه نمیتونم کارتون رو انجام بدم

به شوهرت بگو باهاش صحبت کنه  هر موقع لباس آورد بگو سه چهار تا سفارش سنگین دارم نمیرسم انجام بد ...

به شوهرم بارها گفتم اونم به خواهر برادراش گفته ولی به مامانش نمیگه. میگه مامانم عیب نداره براش بدوز نمیفهمه من چقد سختمه. خودشم جونم بگی واسه مادرش میذاره

پول جمع کنید یه چرخ خیاطی معمولی براش بخرید 

این بهونه اشه عزیزم وگرنه به شوهرم گفت براش قهوه ساز و سرخکن و خرد کن خرید اگه میخواست میتونست بگه براش چرخم بخره.

متنفرم از آدمای سوءاستفاده‌ گر  متاسفانه اطراف ما هم زیادن از این آدما تا ی ذره احترام میزاری ...

وای خانواده شوهر من دیگه ته سو استفاده ان. واقعا هیچ کس و مثلشون ندیدم. همیشه این کارا رو وظیفه ات میدونن و اگه انجام ندی قهر میکنن