2777
2789
عنوان

هر چی میکشم از بی زبونی و کم رویی م هست

| مشاهده متن کامل بحث + 1224 بازدید | 33 پست

ببین گلم درسته که این ویژگیت رو نمیشه کامل تغییر داد ولی میشه خیلی بهترش کرد

حتما با یه روانشناس صحبت کن

تا تکنیک بهت بده

💥دانشجوی روانشناسی هستم، خوشحال میشم کمکی کنم... 💥دنیا برای رنج های شما پشیزی ارزش قائل نیست، هیچ کس شما را با رنج هاتون دوست ندارد، زجه نزنید پست تر می شوید ، دنیا فقط برای یک چیز ارزش قائل است گذر از رنج ها؛ ابتکار و خلاقیت به خرج دهید و راه حل پیدا کنید...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سرکاری جایی برو انقد برو ک دیگه زرنگ بشی

من خدم خیلی کمرو و کم زبون بودم از خاطرات کم روییم و اونجاها ک حقمو خوردن بگم گریت میگیره ولی رقتم سرکار بعدشم دانشگاه الان ی پلقی بهترم

فقط 14 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر تموم شدن سال 🌹یه جاهایی اشتباه کردی چون برات لازم بود، یه روزایی اعتماد کردی و ضربه خوردی چون باید درس میگرفتی، یه موقع هایی در روابط سمی و نامناسب وارد شدی و دلت شکست چون نیاز به تجربه داشتی... ولی نباید خودتو به خاطرش سرزنش کنی؛ چون تمام اشتباهات بخشی از مراحل رشد تو بوده! مراحلی که باید ازشون عبور کنی تا گوهر وجودیت رشد کنه و به کسی که میخوای و واقعا باید باشی تبدیل بشی. پس لطفا خودتو سرزنش نکن چون تو با اشتباهاتت تعریف نمیشی و تمام این مسیر بخشی از مراحل رشد و تکامل توعه تا خودتو بشناسی و بدونی از زندگیت چی میخوای... پس سخت نگیر رفیق، قدرِ خودت و لحظات زیبای زندگی رو بدون و ازش لذت ببر♥️

ممنونم از قوت قلرت ولی ذات آدم تغییر نمیکنه زیاد

به ذات نیست عزیزم

بزار برات مثال بزنم

مثلا شما رو تو همون دوران نوزادی میدادن به یک خانواده دیگه و اون خانواده تو رو لبریز از اعتماد به نفس میکردن و بهت احساس ارزشمندی میدادن الان قطعا احساس و اعتمادی که به خودت داشتی خیلی متفاوت تر از الانت بود

میتونی تغیر کنی

همونطور که خیلیا تغیر کردند

اگه هم بخوای میتونم یک استادی رو بهت معرفی کنم که خیلی میتونه کمکت کنه!

منم 😭😭😭

حتی نمیتونم برم سرکار

نمیدونم چیکار کنم...احساس ضعیفی بدی بهم دست میده

حس میکنم از پس هیچ کاری بر نمیام و خیلی بی عرضه ام..از طرفی میخوام تغییر کنم ولی نمیدونم چجوری

بشدت حسودیم میشه به کساییکه انقدر راحت حرف میزنن و بدون اینکه سختی بکشن انقدر عادی ان

👊
سرکاری جایی برو انقد برو ک دیگه زرنگ بشی من خدم خیلی کمرو و کم زبون بودم از خاطرات کم روییم و اونجا ...

سر چه کاری رفتید؟

منم میخوام برم ولی نمیتونم

بعضی شغل ها مثل منشی و فروشنده هم مطمئنم از پسش برنمیام 

👊
بفرما عزیزم لطف میکنی بگی

آقا امیر خلعتبری

تو گوگل سرچ بزن و دوره عزت نفسش رو تهیه کن و گوش بده

عااااااااالیه این دوره

اول دوره عزت نفس مقدماتی و بعد عزت نفس پیشرفته

اگه هم میخوای با این استاد بیشتر آشنا بشی با همین اسم تو اینستا سرچ بزن پست هاش میاد

کلیپ زیاد داره 

برای منکه خیلی تاثیر گزار بود👌

سر چه کاری رفتید؟ منم میخوام برم ولی نمیتونم بعضی شغل ها مثل منشی و فروشنده هم مطمئنم از پسش برنمی ...

کتاب و اینا اصلا تاثیر نداره

فقط باید بری سرکار اول ک‌ رفتم دانشگاه ی ذره خوب شد بعدش تابستون شد روبه رو خونمون شیرینی فروشی بود مامانم زورم کرد برو برای دو هفته کار کن نیرو لازم دارن منم رفتم روز اول دستام میلرزید هیچ کاری بلد نبودم ازبس تو خونه بودم حتی اسم شیرینی های عادی هم نمیدونستم خجالت و کلی استرس ک در حد مرگ رفتم دو هفته رو ک استرس باهام بود بعد ول کردم ی مدت تو خونه بودم دوباره رفتم توی قابسازی چون با مردم در ارتباط بودم هی رفته رفته بهتر شدم

فقط 14 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر تموم شدن سال 🌹یه جاهایی اشتباه کردی چون برات لازم بود، یه روزایی اعتماد کردی و ضربه خوردی چون باید درس میگرفتی، یه موقع هایی در روابط سمی و نامناسب وارد شدی و دلت شکست چون نیاز به تجربه داشتی... ولی نباید خودتو به خاطرش سرزنش کنی؛ چون تمام اشتباهات بخشی از مراحل رشد تو بوده! مراحلی که باید ازشون عبور کنی تا گوهر وجودیت رشد کنه و به کسی که میخوای و واقعا باید باشی تبدیل بشی. پس لطفا خودتو سرزنش نکن چون تو با اشتباهاتت تعریف نمیشی و تمام این مسیر بخشی از مراحل رشد و تکامل توعه تا خودتو بشناسی و بدونی از زندگیت چی میخوای... پس سخت نگیر رفیق، قدرِ خودت و لحظات زیبای زندگی رو بدون و ازش لذت ببر♥️