2777
2789

سالهاست ازدواج کردم

دختر ۷ساله دارم 

هرگز بلد نبودم مدیریت مالی داشته باشم بعد ۱۵ سال به هیچ جا نرسیدیم 

بی انرژی ام الان از صبح پاشدم نهار فقط پختم تمام خونه بهم ریخته است 

اصلا انرژی ندارم 

نمیدونم اونایی که میرن سرکار چطور به همه کاراشون میرسن 

من باید ۱۰ ۱۱ ساعت بخوابم تازه بعدشم سرحال نیستم

مادر ۷۵سالم انرژیش ازمن بیشتره

صبح ساعت ۹/۳۰ بیدارشدم غذا پختم انگارکوه کندم

نهار و ۱۲ گذاشتم تو فر

دیگه بیحال دراز کشیدم تا ۲ظهر

الان به حدی خونه شلوغه اشپزخونه پرظرف کثیف حتی حال ندارم بچینم تو ظزفشویی 

من نمیدونم چطوری فعال باشم

حس میکنم بی انگیزه و مریض ترینم

بدنم خالیه

فقط دوس دارم بخورم و دراز بکشم

به نظرم کمبود ویتامین داری یا شاید حال روحی خوبی نداری 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرم کمبود ویتامین داری یا شاید حال روحی خوبی نداری 

افسرده ام شدید

من وضع بابام خوب بود عادت به سختی نداشتم همش الان مستاجرم بعد ازدواجم بلدم نبودم پول جمع کنم هی اوضاع بدترشد

از طرفی کمبود ویتامینم دارم

اولا همون غذا پختن خودش هم خیلیه😐

دومایه کاربربود همش میگفت شلختم من هیچ کار نمیکنم هی پربازدید میشد اخر هم فهمیدیم الکی بود😐نکنه توهم همونی ولی نسخه دومش😐

رفیق تواین دنیا 793093541آدم هست همینطوری که عددهارو نادیده گرفتی،حرفاشونم نادیده بگیر...:)🤞🏻😌ممدقولی✅ممدقلی❌ منو ممد یه تیمیم بدون هم یتیمیم😌متاهل💍

چه راه هایی دارید برای کمک کردن لطفا بی احترامی نکنین🥺

قرص کافئین

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو  حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 

افسرده ام شدید من وضع بابام خوب بود عادت به سختی نداشتم همش الان مستاجرم بعد ازدواجم بلدم نبودم پول ...

خودت باید به عوض شدن شرایطتت کمک کنی سخته اما میشه منم یک جورایی مثل خودتم ولی دیگه کنار اومدم

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️