سلام من قبلن حس اسیدی معده داشتم چند وقت پیش یهو تنگی نفس گرفتم خیابون و بعد از اون همش حس میکنم گلوم چیزی هست و وقتی غذا میخورم هی غذام میاد تو گلوم و ببخشید ارغ باید بزنم تند تند یا برم بالا بیارم یکم بهتر شه چون حس خفگی میده بهم الان اسیدم خیلی کم شده کلن حس اسیدی ندارم ولی این علایم گلو رو دارم و داره داغونم میکنه کنکور دارم امسال و ی ماهه از همه چی انداخته منو قرص نوپلاز ۴۰ بیسموت و ناشتا میخورم و شبا فاموتدین میخورم کسی راه کاری داری اژ این خلاص شم میل ب غذامم کم شده
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
گلوت که احساس زخم یا درد داره همون ریفلکس اسیده،مال اعصابته چون کنکور نزدیکه معده ات عصبی شده
بخداا اصلنن استزسس اینا نداشتم من دزسمو میخوندم فکر نمیکردم ب کنکور میگفتم هرچی خدا بخاد ولی ی چند وقت پیش ی حسه ترس و اظراب از پیری اینا داشتم فکرم خراب بود یهو خدش خوب شد الانم ک اینه کسی راه حلی داره