2777
2789

سلام من قبلن حس اسیدی معده داشتم چند وقت پیش یهو تنگی نفس گرفتم خیابون و بعد از اون همش حس میکنم گلوم چیزی هست و وقتی غذا میخورم هی غذام میاد تو گلوم و ببخشید ارغ باید بزنم تند تند یا برم بالا بیارم یکم بهتر شه چون حس خفگی میده بهم الان اسیدم خیلی کم شده کلن حس اسیدی ندارم ولی این علایم گلو رو دارم و داره داغونم میکنه کنکور دارم امسال و ی ماهه از همه چی انداخته منو قرص نوپلاز ۴۰ بیسموت و ناشتا میخورم و شبا فاموتدین میخورم کسی راه کاری داری اژ این خلاص شم میل ب غذامم کم شده

من با پنتوپرازول خوب شدم . ناشتا بخور 

علایم منو داشتین شما چطور بودین؟این نوپلاز همون پنتوپرازوله دو هفتس میخورمش اسید اصلنن حس نمیکنم دیگ ولی گلوم داغون کرده منو 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

گلوت که احساس زخم یا درد داره همون ریفلکس اسیده،مال اعصابته چون کنکور نزدیکه معده ات عصبی شده

بخداا اصلنن استزسس اینا نداشتم من دزسمو میخوندم فکر نمیکردم ب کنکور میگفتم هرچی خدا بخاد ولی ی چند وقت پیش ی حسه ترس و اظراب از پیری اینا داشتم فکرم خراب بود یهو خدش خوب شد الانم ک اینه کسی راه حلی داره

چقدر مصرف کردید  چند ماه ؟ یعنی یه مدت مصرف کنیم رفلکس تمام میشه نیاز نیست تا اخر عمر مصرف کنی ...

من دو هفته ناشتا خوردم بهتر شدم 

دردهای وحشتناک معده داشتم شده بود کابوس برام

الانم پرهیز غذایی دارم مثلا پیاز خام بخورم یا خربزه فووری معده دردام روع میشه 

نانوا هم جوش شیرین می زند  بیچاره فرهاد
علایم منو داشتین شما چطور بودین؟این نوپلاز همون پنتوپرازوله دو هفتس میخورمش اسید اصلنن حس نمیکنم دیگ ...

نه من مشکل گلو ندارم 

من دو هفته ناشتا خوردم بهتر شدم  دردهای وحشتناک معده داشتم شده بود کابوس برام الانم پرهیز غذا ...

من خیلی بیشتر از دو هفته خوردم اما تا دور روز قطع کنم آش همون آشه و کاسه همون کاسه 

خدا رو شکر انگار رفلاکس شما جزیی بوده 

من خیلی بیشتر از دو هفته خوردم اما تا دور روز قطع کنم آش همون آشه و کاسه همون کاسه  خدا رو شکر ...

چیزایی که برات بده اصلا نخور 

اگر وزنم بالاست حتما کمش کن