2777
2789
عنوان

سن مناسب ازدواج

107 بازدید | 11 پست

خانوم هایی ک ازدواج کردید چه سنی ازدواج کردید. بنظرتون سن مناسب ازدواج چند سالگیه؟؟

(من ۲۲ سالمه ، از الان به من میگن فکر کن ،نظر شما چیه ؟؟) تجربه شما چی میگه؟؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام خوبین؟!

ببخشید توی یکی از تاپیک ها دیدم ک گفتین وقتی کنکوری بودین آقای میرهلی مشاورتون بودن

راستش من از همون سال دهم شروع کردم به خودن ۷ ۸ تا مشاور هم عوض کردم ولی هیچکدوم خوب نبودن و سال دوازدهم خراب کردم و مجبورم پشت بمونم..

همشم بخاطر مشاور های نابلد بود شهرمونم‌ اینقد کوچیکه که مشاور حضوری نداره!

هزینه میرهلی پیام دادم یکم بالاست پدرم شغلش آزاده براش خیلی سنگینه اما اگه واقعا خوب باشه مجبورم میگیرم

توروخدا هرچی میدونین از ایشون بگین🙏

سلام خوبین؟! ببخشید توی یکی از تاپیک ها دیدم ک گفتین وقتی کنکوری بودین آقای میرهلی مشاورتون بودن ر ...

سلام ممنون شما خوبی ؟ 

راستش من راضی نبودم 

صرفا همش هزینه بود ،به نظرم ایشون میگفتن که توجه میکنن به دانش آموز و  پیگیرن و.. اما در اصل این طور من احساس نکردم 

چرا ؟ چون ایشون فقط از طریق تلگرام کار میکنن و من بعد یه مدت تلگرامم کار نکرد و هی میومد بیرون به ایشون پیام دادم گفتم برنامه منو از یه اَپ دیگه بفرستید( یه تایمی ایشون گفتن به خاطر اع.تراض.ات بریم ایتا) گفتن نمیشه و خوب منم راه دسترسی دیگه نداشتم و خود به خود حذف شدم 

یه چیز دیگه اینکه من با ایشون از خرداد برنامه گرفتم تا آذر ماه 

و ایشون تو این مدت فقط برای من پایه یازدهم رو قرار دادن به عنوان جمع بندی و اونم کامل نبود و از مهر هم دوازدهم رو قرار دادم 

یعنی من بعد دی که امتحان دادم هم یازدهم باید می‌خوندم هم دهم و هم دوازدهم

در صورتی که استارت مطالعه من از خرداد بود :|

در کل من دانش آموز بودم که با ایشون گرفتم 

و ناراضی بودم 

اما شما فارغ‌التحصیل شدید شاید شرایطتون فرق کنه 

سلام خوبین؟! ببخشید توی یکی از تاپیک ها دیدم ک گفتین وقتی کنکوری بودین آقای میرهلی مشاورتون بودن ر ...

من سه سال پشت کنکور بودم 

پیشنهادم اینه که مشاور نگیر 

برو آزمون گزینه دو ثبت نام کن 

و از روی برنامه اون درست بخون 

و برای خودت برنامه روزانه بنویس 

و بده مامانت برنامت رو که هر روز چک کنه 

و به صورت رندوم از اون کتابهایی که امروز خوندی سه تا سوال بپرسه 

این بیشتر جواب میده 

برنامه forest هم نصب کن که خوب درس بخونی و از گوشی استفاده نکنی 

موفق باشی🦾🤍

یه دنیا ممنونم از راهنماییتون وای چه خوب شد گفتین خواستم ثبت‌نام کنم باهاشون‌

منم امسال دوازدهم بودم و مشاور کنکوری ک تابستون داشتم منو زمین زد با برنامه هاش واقعا می‌ترسم از مشاور خوب شد پرسیدم ازتون

پس خودم میخونم اینجور بهتره

یه دنیا ممنونم ازتون واقعا مرسی میخواستم دستی دستی امسال هم خودمو بدبخت کنم هاا🤦‍♀️💔

یه دنیا ممنونم از راهنماییتون وای چه خوب شد گفتین خواستم ثبت‌نام کنم باهاشون‌ منم امسال دوازدهم بود ...

خواهش می کنم 🤍

و لطفاً هم بگو از خانواده یکی پیگیر مطالعت باشه تا تنبلی نکنی 

چون وقتی پشت کنکوری وقت زیاد هست از نظر آدم و تنبلی می‌کنه 

امیدوارم موفق باشی🦾