2777
2789

قلبم داره از سينم در مياد برادر شوهرم ديروز با ماشين من با يه موتوري تصادف كرده موتوري يه پيرمرد بوده كتفش در رفته و خراش جزيي برداشته من الان فهميدم به من گفته بودند ماشين خراب شده الان فهميدم ماشينو بردند پاركينگ كسي تجربشو داره حالا چي ميشه؟انگار پيرمرده گواهينامه هم نداره بچه ها حالم خيلي بده

تصمیم گرفتم مامان بشم انرژی مثبت بدید زودتر اتفاق بیوفته😇

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بله صاحب ماشين بايد بره دادگاه

بعيد ميدونم شكايت نكنه

خدا كنه شكايت نكنه وگرنه بايد ديه اش رو بده برادرشوهرت

اما چون ماشين بنام شما و همسرت هست از شما اون ديه رو ميگيرن ديه شكستگي ودر رفتگي حدود سي مليون شايدم بيشتر 😓

به افرادی که به شما حسادت میکنند احترام بگذارید ...زیرا آنها کسانی هستند که از صمیم قلب معتقدند شما بهتر از آنانید...

نگران نباشید

اولا گواهینامه نداشته شکایتم کنه کار به جایی نمیبره

دوما بخواد دیه ای هم پرداخت بشه بیمه شخص ثالث میده دیگه :| پس بیمه برا چیه ؟ دکوریه؟

امروز جايي هستم كه خواسته ام و فردا جايي خواهم بود كه ميخواهم....

عزیزم نگران نباش

هر هزینه ای داشته باشه یه کوپن از بیمه ت رو میکننتموم میشه

اون گواهینامه داشته باشه یا نه فرقی نمیکنه اگه ماشین شما مقصر بوده باشه

بعد از صلح و سازش حتما ازش رضایت کتبی بگیرین که بعدا شکایت نکنه

البته الان که ماشین پارکینگه خود پلیس این چیزا رو صورت جلسه میکنه ن

ولی برای ازاد کردن ماشین باید خلافی ماشین صفر بشه

راننده میره دادگاه 

بخاطر اینکه صاحب ماشین پشت فرمون نبوده یه فرانشیز جزئی احتمال داره ازتون بگیرن

اکثرموتوری ها اگه صدمه ببینن حتما شکایت میکنن چون دیه ش زیاده ولی بیمه میده

سوال دیگه داری؟

ای کاش که جای آرمیدن بودی / یا این ره دور را رسیدن بودی/ کاش از پی صدهزارسال از دل خاک/ چون سبزه امید بردمیدن بودی

عزیزم همسر من پارسال تصادف کرد یعنی ماشین زد بهش کتفش در رفت و ساق پاش خرد شد که عمل کردن و پلاتین گذاشتن... بعد یکسال و سه ماه دوندگی و دادگاه و ... تازه تونستیم دیه رو بگیریم که البته خود اون شخص نداد... بیمه همش رو پرداخت کرد. ما توی دادگاه حتی صاحب اون ماشین رو هم ندیدیم... ماشینتون بیمه داره دیگه؟

مامان رايان جون يه دنيا ممنون الان زنگ زدم به برادر شوهرم ميگه خودش قبول داره كه مقصر بوده خدا كنه رضايت بده و قضيه تموم بشه به نظرت مراحل قانونيش چقدر زمان بر؟ماشين چقدر طول ميكشه آزاد بشه؟

تصمیم گرفتم مامان بشم انرژی مثبت بدید زودتر اتفاق بیوفته😇

یکی دو روز بیشتر زمان نمیبره فقط باید خلافی بگیرین و صفر کنین و نامه از پلیس برای پارکینگ

بد شانس باشین بیشتر از دوسه روز طول نمیکشه

ای کاش که جای آرمیدن بودی / یا این ره دور را رسیدن بودی/ کاش از پی صدهزارسال از دل خاک/ چون سبزه امید بردمیدن بودی