2777
2789
عنوان

گرایش رشته علوم تربیتی

750 بازدید | 6 پست

سلام کسی هست رشته علوم تربیتی بخونه یا خونده باشه.بهترین گرایشش واسه دوره کارشناسی چیه؟

خودم بین مدیریت و آموزش پیش دبستانی و دبستان موندم

بلاخره میرسیم به اونجایی که صائب میگه آرامش است عاقبت اضطراب ها...🌱

من سال ۹۵ مدرک گرفتم گرایش من مدیریت و برنامه‌ریزی آموزشی بود که ارشد هم مدیریت آموزشی خوندم

فقط 6 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میشه برای آرامشم صلوات بفرستید؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من سال ۹۵ مدرک گرفتم گرایش من مدیریت و برنامه‌ریزی آموزشی بود که ارشد هم مدیریت آموزشی خوندم

راضی هستید ؟تونستید کار پیدا کنید؟

راضی هستید ؟تونستید کار پیدا کنید؟

واقعيت بخام بگم از گرایشم راضیم ولی از خود رشته نه بنظر من برو دنبال کاری که منتظر استخدام نباشی یا جایی که نیرو زیاد بگیرن 

ببخشید عزیزم گول این استخدامی آموزش و پرورش رو نخور میدونی اگه سهمیه داشته باشی قبولی در غیر اینصورت از ده‌تا ف...یلتر رد میشی

من نه نتونستم استخدام بشم الان بیرون تدریس زبان کار میکنم

فقط 6 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میشه برای آرامشم صلوات بفرستید؟

سلام عزیزم،میشه بگی کدوم گرایشو انتخاب کردی؟و اینکه راضی هستی یا نه؟

میگن تو بهشت 🏞یه ظرف بزرگ سیب زمینی سرخ کرده میزارن جلوت 🍟هربار که برمیداری یه فرشته دستتو ناز میکنه🧚‍♀️ میگه زیاد درست کردم 😍واسه ی خورشت هم نیست☺ با خیال راحت بخور😋😇 (جدید نیستم دوبار ترکیدم😒)
سلام عزیزم،میشه بگی کدوم گرایشو انتخاب کردی؟و اینکه راضی هستی یا نه؟

سلام ،من پیش دبستانی و دبستان رو انتخاب کردم،بله راضیم