sahereshab مدیر عضویت: 1402/08/16 تعداد پست: 7391 عنوان حس 6 | مشاهده متن کامل بحث + 598 بازدید | 88 پست سوالتون کوتاه باشه سوالات ماه تولد و رنگ لباس و.. پاسخ نمیدمدرخواست دوستی قبول نمیکنم زیادشد قفل میکنمموکلم ندارم درصد درستی حسم ۷۵،۸۰ هسبپرسید پاسخ میدم درخواست دوستی رد میشه --احترام خط قرمز منه❌لطفا متقابلا احترام قائل باشید توهین پذیرفته نمیشه. 1403/02/03 | 15:17 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دلساdddddddd عضویت: 1403/01/14 تعداد پست: 1246 مرسی گل خودم ترکش کردم ابجی بخدا حس بد بهم میداد اصن فقط حرفه چیزی مانعش هست بنظرت ی ادم د ... ......بگو ک برم:(
sahereshab مدیر استارتر عضویت: 1402/08/16 تعداد پست: 7391 میشه بگی باغمون امسال چه ماهی فروش میره؟امسال بچه دوم باردار میشم؟شوهرم راضی میشه نهایتا تا ۵ ماه دیگهمیشی .اره درخواست دوستی رد میشه --احترام خط قرمز منه❌لطفا متقابلا احترام قائل باشید توهین پذیرفته نمیشه.
sستارهs عضویت: 1397/11/18 تعداد پست: 8831 نهایتا تا ۵ ماه دیگه میشی .اره ممنونم. هرکس امضامو میبینه یه صلوات واسه ی حضرت ام البنین بفرسته.. ودعام کنه امسال حضرت ام البنین حاجتم رو بده .😭 یا حضرت ام البنین😭 اسمم ستاره.
sahereshab مدیر استارتر عضویت: 1402/08/16 تعداد پست: 7391 مرسی گل خودم ترکش کردم ابجی بخدا حس بد بهم میداد اصن فقط حرفه چیزی مانعش هست بنظرت ی ادم د ... کارخوبی کردی با کسی که حس خوبی نمیده بهت نمونمیتونه باشه مشکلات درگیریهای خودش خصوصا ذهنی اونا بیشترهخواهش میکنم درخواست دوستی رد میشه --احترام خط قرمز منه❌لطفا متقابلا احترام قائل باشید توهین پذیرفته نمیشه.
sahereshab مدیر استارتر عضویت: 1402/08/16 تعداد پست: 7391 ...... بگو ک برم:( شرمندت عزیزم به ترتیب جواب میدادم درخواست دوستی رد میشه --احترام خط قرمز منه❌لطفا متقابلا احترام قائل باشید توهین پذیرفته نمیشه.
sahereshab مدیر استارتر عضویت: 1402/08/16 تعداد پست: 7391 زمانش رو میتونید حدس بزنید ؟ یک تا دوماه درخواست دوستی رد میشه --احترام خط قرمز منه❌لطفا متقابلا احترام قائل باشید توهین پذیرفته نمیشه.
sستارهs عضویت: 1397/11/18 تعداد پست: 8831 نهایتا تا ۵ ماه دیگه میشی .اره مثلا تا چندوقت دیگه باردار میشم؟ هرکس امضامو میبینه یه صلوات واسه ی حضرت ام البنین بفرسته.. ودعام کنه امسال حضرت ام البنین حاجتم رو بده .😭 یا حضرت ام البنین😭 اسمم ستاره.
sahereshab مدیر استارتر عضویت: 1402/08/16 تعداد پست: 7391 نی نی من دختر هست یا پسر؟ سالمه؟ عزیزمم دختره بله .دوس داشتنی و بانمکهدورشم شلوغه همیشه درخواست دوستی رد میشه --احترام خط قرمز منه❌لطفا متقابلا احترام قائل باشید توهین پذیرفته نمیشه.
rose_12 عضویت: 1402/03/31 تعداد پست: 1868 عزیزمم دختره بله .دوس داشتنی و بانمکه دورشم شلوغه همیشه 😍🥰🥰🥰ممنون
setarehhhhh80 عضویت: 1400/09/02 تعداد پست: 7825 نهایتا تا ۵ ماه دیگه میشی .اره میشه لطفا بگی م روم کراشه؟چه ذهنیتی نسبت بهم داره و اینکه دانشگاهم چی میشه (کنکور
sahereshab مدیر استارتر عضویت: 1402/08/16 تعداد پست: 7391 مثلا تا چندوقت دیگه باردار میشم؟ یخورده دیرتر زمان دقیق چیزی حس نمیکنم درخواست دوستی رد میشه --احترام خط قرمز منه❌لطفا متقابلا احترام قائل باشید توهین پذیرفته نمیشه.
sahereshab مدیر استارتر عضویت: 1402/08/16 تعداد پست: 7391 میشه لطفا بگی م روم کراشه؟چه ذهنیتی نسبت بهم داره و اینکه دانشگاهم چی میشه (کنکور داره .کنجکاوه راجبت دوس داره بیشتر بدونه ازت حس میکنی شخص خوبی هستیدانشگاهم قبولی درخواست دوستی رد میشه --احترام خط قرمز منه❌لطفا متقابلا احترام قائل باشید توهین پذیرفته نمیشه.
sahereshab مدیر استارتر عضویت: 1402/08/16 تعداد پست: 7391 میکنه* درخواست دوستی رد میشه --احترام خط قرمز منه❌لطفا متقابلا احترام قائل باشید توهین پذیرفته نمیشه.
sahereshab مدیر استارتر عضویت: 1402/08/16 تعداد پست: 7391 دیگه نیست؟ قفل کنم تاپیک رو درخواست دوستی رد میشه --احترام خط قرمز منه❌لطفا متقابلا احترام قائل باشید توهین پذیرفته نمیشه.