sahereshab مدیر عضویت: 1402/08/16 تعداد پست: 7391 عنوان حس 6 | مشاهده متن کامل بحث + 598 بازدید | 88 پست سوالتون کوتاه باشه سوالات ماه تولد و رنگ لباس و.. پاسخ نمیدمدرخواست دوستی قبول نمیکنم زیادشد قفل میکنمموکلم ندارم درصد درستی حسم ۷۵،۸۰ هسبپرسید پاسخ میدم درخواست دوستی رد میشه --احترام خط قرمز منه❌لطفا متقابلا احترام قائل باشید توهین پذیرفته نمیشه. 1403/02/03 | 15:17 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
عاشق_خیانتکار عضویت: 1401/10/20 تعداد پست: 730 موفق به مهاجرت میشم؟ دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ 💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚
آباندخت۶۶ عضویت: 1397/10/28 تعداد پست: 7977 شیطون و بانمکی قلب مهربونی داری حواست هس چی رو کجا میگی و احترام نگه میداری احساساتی ه ... در مورد منم بگین لطفا کی ازدواج میکنم شغلش چیه
sahereshab مدیر استارتر عضویت: 1402/08/16 تعداد پست: 7391 عزیزم من س ببینم ازش خوشم میاد یانه؟خواهش میکنم بگو خیلی مهمه.رودر رو ببینمش برام جذابیت دار ی ... راجب بهش کنجکاوی داری خوشت میاد عادیه ظاهرش درخواست دوستی رد میشه --احترام خط قرمز منه❌لطفا متقابلا احترام قائل باشید توهین پذیرفته نمیشه.
sahereshab مدیر استارتر عضویت: 1402/08/16 تعداد پست: 7391 سروش دوستم داره؟ بهم درخواست دوستی میده ؟ اره هردو درخواست دوستی رد میشه --احترام خط قرمز منه❌لطفا متقابلا احترام قائل باشید توهین پذیرفته نمیشه.
vornika عضویت: 1402/04/01 تعداد پست: 6273 راجب بهش کنجکاوی داری خوشت میاد عادیه ظاهرش ب ازدواج میرسه یانه خدایم برایم کافیست،🤍🌱کاربری دست چند نفر است
sahereshab مدیر استارتر عضویت: 1402/08/16 تعداد پست: 7391 کنکور خودمو قبولمبشم یا فرهنگیان ؟ ی دوراهی داری که بهت دودلی بدی میده به کنکورتم میتونه مربوط بشه .نتچش چیزیه که شاید انتظارشو نداشتی بااینحال راضی هستی بهش درهمین حد تونستم ببینم درخواست دوستی رد میشه --احترام خط قرمز منه❌لطفا متقابلا احترام قائل باشید توهین پذیرفته نمیشه.
sahereshab مدیر استارتر عضویت: 1402/08/16 تعداد پست: 7391 بچه ی زهراچیه؟ من کی عقدمیکنم؟ دختریک میاد به ذهنم .نه خیلی دوره نه خیلی نزدیک درخواست دوستی رد میشه --احترام خط قرمز منه❌لطفا متقابلا احترام قائل باشید توهین پذیرفته نمیشه.
aaaaa166 عضویت: 1399/02/17 تعداد پست: 7686 راجب بهش کنجکاوی داری خوشت میاد عادیه ظاهرش عزیزم من این ازمونی که قبول شدم قبول نهایی میشم یانه؟ میشه برای سه تا از حاجتهام صلوات بفرستید ممنون💚💚💚💚
vornika عضویت: 1402/04/01 تعداد پست: 6273 راجب بهش کنجکاوی داری خوشت میاد عادیه ظاهرش ازدواج داریم باهم ،اگر اره .پشیمون نمیشم از انتخابم،خوشبخت میشم در کنارش؟ خدایم برایم کافیست،🤍🌱کاربری دست چند نفر است
دلساdddddddd عضویت: 1403/01/14 تعداد پست: 1246 دقیقا درسته ولی برا عزیزام فقط احساساتی هستم ابجی من ترکش کردم چون خیلی اذیتم میکرد و حس ناکافی ... @sahereshab لطفا بگو
sahereshab مدیر استارتر عضویت: 1402/08/16 تعداد پست: 7391 من باردارم ؟ اگ اره جنسیتش چیه و اگ نیستم کی باردار میشم ؟؟ و اینکه میخوام وارد کاری بشم حس ... میشی فقط مراقبت کن خیلی ا خودتاره ممکنه سرت بیش از حد مشغول بشه ولی به موفقیت میرسه درخواست دوستی رد میشه --احترام خط قرمز منه❌لطفا متقابلا احترام قائل باشید توهین پذیرفته نمیشه.
sahereshab مدیر استارتر عضویت: 1402/08/16 تعداد پست: 7391 اونی ک مد نظرمه نزدیک بشم بهش؟ بهتره بذاری خودش پیش قدم بشه درخواست دوستی رد میشه --احترام خط قرمز منه❌لطفا متقابلا احترام قائل باشید توهین پذیرفته نمیشه.
ستارهsetare112 عضویت: 1401/11/06 تعداد پست: 2928 میشی فقط مراقبت کن خیلی ا خودت اره ممکنه سرت بیش از حد مشغول بشه ولی به موفقیت میرسه وای مرسی عزیزم خیلی منتظر بودم جوابمو بدی یه دنیا ممنون
ستارهsetare112 عضویت: 1401/11/06 تعداد پست: 2928 میشی فقط مراقبت کن خیلی ا خودت اره ممکنه سرت بیش از حد مشغول بشه ولی به موفقیت میرسه اینکه گفتی مراقبت کنم براچیه یعنی ممکنه چه مشکلی پیش بیاد؟🥺
sahereshab مدیر استارتر عضویت: 1402/08/16 تعداد پست: 7391 عزیزم امسال رشته و دانشگاهی که مدنظرمه و می خوام قبول میشم و به هدفم می رسم؟ و اینکه آیا کنکور فرهن ... بله به بلندی میرسی از شما چه حس خوبی گرفتم همینطوری تلاشتو بکن به خواسته هات میرسی زودتر از چیزی که فکرشو کنیقبولی ان شاءالله .اگر موردعلاقته بلهفقط تلاشتو ببشتر کن حتما درخواست دوستی رد میشه --احترام خط قرمز منه❌لطفا متقابلا احترام قائل باشید توهین پذیرفته نمیشه.