2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دعا کنید همزمان کمپ هم باشه.

دعا کنید خدا نور امید تو دلش روشن کنه و بتونه بعد کمپ ترک واقعی کنه

خودم را در آغوش گرفته ام، نه چندان با لطافت، نه چندان با محبت، اما ..... وفادار، ....وفادار
تریاک

از کجا معلوم هفته ای یکبار میکشه، شاید تو طول هفته پنهانی بکشه.

چون هنوز اول راه هست خیلی باید مراقب باشید. سعی کن بهش بفهمونی کارش عاقبت خیلی تلخی داره بهش بگو نود و نه و نه درصد شیشه و کریستالیا ی روزی تریاک تفریحی میزدن، بگو بچت بزرگ شه صدات کنه شیره ای خوبه؟

قلیون رو از خونت جمع کن، الکی برو دکتر بگو آلرژی دارم ب قلیون و دود نزار راحت باشه تو خونه...

خونسردیتو حفظ کن و باهاش حرف بزن. بگو حیف تو نیست؟ فامیل روی تو حساب می کنن پس فردا بفهمن چی پشت سرت میگن؟

و ی مدت بشدت رهاش کن...سرت به کار خودت گرم باشه تا ببینیم از خیر شیطون میاد پایین یا نه.

راستی دستت به جیب خودت هست ؟ میزارع بری سرکار؟

خودم را در آغوش گرفته ام، نه چندان با لطافت، نه چندان با محبت، اما ..... وفادار، ....وفادار
از کجا معلوم هفته ای یکبار میکشه، شاید تو طول هفته پنهانی بکشه. چون هنوز اول راه هست خیلی باید مراق ...

اول دائمی میکشید  ۶سال پیش الان دیگه مطمینم هفته ای یک بار قلیون هم که بارهابهش گفتم برام ضرر داره چون مشکل تتفس دارم ولی انگار نه انگار بخدا باحرف زدن هیچی دریت نمیشه یه مدت ترک میکنه بازم شروع چون من خونه ارمایشدمیگیرم وقت هایی که نکشیده بگم ازمایش هیچی نمیگه ولی موقع هایی که کشیده بگم بیاازمایش بده شر به پا میکنه نمیدم