2777
2789
عنوان

حالم از آبجیم به هم خورد

| مشاهده متن کامل بحث + 1813 بازدید | 66 پست

خواهر جان تو این دوره و زمونه رک و روراست و پوست کنده حرفی رو میزنی ب کسی خودشو میزنه ب اون راه ک نفهمیدم چ برسه بخوان حرفی رو با ایما و اشاره بفهمن

بعدشم بعدا ب خواهرت تیکه بنداز ک ترجیح میدم قرص اعصاب بخورم ولی بی فرهنگ نباشم تا کسی نخواد ب خاطر بی فرهنگی من با قرص خودش رو آروم کنه...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آدم همیشه ازخودی میخوره 

ببخشید میپرسم 

شما هروز نی نی سایت هستید پس شغل ندارید؟

وقتی توهین میکنی جوابتو نمیدم به این دلیل نیست که کم آوردم..اگه منم مثل تو بی ادب باشم اونموقع فرق منو تو چیه؟پیاماتم نخونده پاک میکنم😊😊😊

پس اگه خواهر منو داشتی چی میگفتی 

انقد منفور که خدا میدونه تازه من ده سال ازش بزرگترم 

غیر از خواهرم بقیه اعضای خانواده مم همینن 

چیکار میشه کرد بسپارش به خدا 

از دوران خوارزمشاهیان من در نی نی سایت خواننده خاموش بودم😂اگه دوست داشتی واس حل مشکلاتم ی صلوات بفرس🙃یخ زیر لب گفت :(چه فایده که زندگی کنی و کسی را دوست نداشته باشی ؟چه فایده که کسی را دوست داشته باشی ولی نگاهش نکنی!) روزها یخ به آفتاب نگاه می کرد. خورشید و درخت می دیدند که هر روز کوچک و کوچک تر می شود. یخ لذت می برد ،ولی خورشید نگران بود. یک روز که خورشید از خواب بیدار شد تکه ی یخ را ندید. نزدیک شد. از جای یخ ،جوی کوچکی جاری شده بود. جوی کوچک مدتی که رفت، توی زمین ناپدید شد. چند روز بعد، از همان جا، یک گل زیبا به رنگ زرد، به شکل خورشید رویید.هر جایی که آفتاب می رفت، گل هم با او می چرخید و به او نگاه می کرد.گل آفتاب گردان هنوز خورشید را دوست دارد، او هنوز عاشق خورشید است. ❤️✨

منم از ابجیم اصلا راضی نیستم یا حسودی می‌کنه یا ضایعت می‌کنه تو جمع یا دری وری میگه .. مشکل اخلاق داره کلا .. تازه ی بحث ک میشه با اینکه می‌فهمه حرفش اشتباهه بر عکس اون حرفو میزنه ک حرفش ب کرسی بشینه .. بچشم شده عین خودش 

من که از خواهر خیییلی خوردم اولش عین تو برام بعید میومد ولی حالا دیگه یاد گرفتم رو هیییچ کس حساب باز ...

توقع داشتنه که آدمو خراب می‌کنه اگه از آدما انتظاری نداشته باشی موفق تری

همیشه تیکه میندازه چیزی میگم میگه متوهمی اصلا حالم بد شد

کار درستی نیس ولی توهم دست بزار رو نقطه ضعفش وقتی این حرفا رو بهت زد به حالت تیکه بهش بگو  مث خودش 

از دوران خوارزمشاهیان من در نی نی سایت خواننده خاموش بودم😂اگه دوست داشتی واس حل مشکلاتم ی صلوات بفرس🙃یخ زیر لب گفت :(چه فایده که زندگی کنی و کسی را دوست نداشته باشی ؟چه فایده که کسی را دوست داشته باشی ولی نگاهش نکنی!) روزها یخ به آفتاب نگاه می کرد. خورشید و درخت می دیدند که هر روز کوچک و کوچک تر می شود. یخ لذت می برد ،ولی خورشید نگران بود. یک روز که خورشید از خواب بیدار شد تکه ی یخ را ندید. نزدیک شد. از جای یخ ،جوی کوچکی جاری شده بود. جوی کوچک مدتی که رفت، توی زمین ناپدید شد. چند روز بعد، از همان جا، یک گل زیبا به رنگ زرد، به شکل خورشید رویید.هر جایی که آفتاب می رفت، گل هم با او می چرخید و به او نگاه می کرد.گل آفتاب گردان هنوز خورشید را دوست دارد، او هنوز عاشق خورشید است. ❤️✨