من معمولا 25،6 روزه پریود میشم امروز 24امین روز دورمه ، درحال اقدام هستم اطراف نافم درد میکنه یه کم شکمم نفخ داره و از حالت طبیعی همیشه بیشتر بزرگ شده (چون من لاغرم و اصلا شکم ندارم خیلی واضحه ) تا کی صبرکنم بعد اگر پریو نشدم بی بی بزنم؟
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
۱۴۰۲/۱۲/۲۰بیبی چکم مثبت شد دعا کنید برام بمونه خداجون این عیدی که بهم دادی سالم بذار تو بغلم تو تاریخ ۱۴۰۳/۳/۳۰دنیای ماهم صورتی شدتو1403/۸/۱۳ نورا خانومم اومد تو بغلم😍
برا نشون دادن علائم بارداری زوده اونم این چیزایی که شما میگی. دو تا پنج روز از موعدت گذشت تست بزن در ضمن اصلن بهش فکر نکن حاملگی دوست داره ادمو غافلگیر کنه معمولا😄
متاسفانه خیل سخته که در حال اقدام باشی و به بارداری فکر نکنی
میدونم سخته اما من و تمام کسایی که شرایط مشابه من داشتن وقتی نتیجه گرفتن که قید بارداری رو زدن و دیگه بهش فکر نکردن .من ۶ سال منتظر بودم نشد اما دو ماه بیخیال شدم شد.