2777
2789
عنوان

مادر بچه های نارس

1322 بازدید | 67 پست

یکم در مورد مادرای بچه های نارس صحبت کنیم مخصوصا دوقلو.به نظرم مظلوم ترین مادران.از بدو تولد شرایط بیمارستان و نگهداری بچه ها تا ار دستگاه بیان خونه سزارین بدون هیچ استراحتی.بعدش نگهداری از بچه ها خیلی سخته بعضی اوقات دلم برا خودم میسوزه هیچی از استراحت بعد زایمان نفهمیدم تازه افسردم شدم هنوزم بعد یک سال هستم ولی کمتر.میترسم در آینده این استراحت نکردن برام دردسر شه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه های منم نارس بودن چه عذابی کشیدم تو شهر غریب و دس تنها ،کلا ۲۰سالم بود الان کلاس پنجمن🤗خداروشکر ...

دعا کن برا منم زودتر تموم شه وصبرم زیاد.بایه بچه ۶ ساله پیش دبستانی هیچی از سال اول مدرسه اش نفهمیدم بچه ام تنها موند

خدا قوت و خسته نباشید.‌من هم زایمان هفته ٢٨ داشتم. البته دوقلو نبود. بچه ام تا ٥٠ روز بیمارستان بود. و همه چیز خیلی سخت بود به خصوص تغذیه که هر دوساعت باید تغذیه میشد. و چون از طریق بینی تغذیه میشد، هر روز چند بار باید شیر پمپ می کردم.‌ سختیش تقریبا تا ٦ ماه بود. الان دیگه بزرگ شده و من هم اون روزهای سخت یادم رفته...

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 

وای کابوس منه،،می ترسم زود به دنیا بیان با وجود این که تا الان نرمال بوده همه چی،،بارداری دوقلو پر استرسه نمی دونم بعضیا چه جور دوست دارن دوقلو باردار بشن.

فقط 3 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💞تیکرِ تولد یک سالگی دخترام💞 این که بخوای با محدودیت و اصرار کسی بهت وفادار باشه مثل این می مونه که تیکه های لیوان شکسته رو با زحمت بخوای بچسبونی و توش آب بخوری همین قدر بی فایده و همین قدر بی معنی!!

منم دو قلوی نارس دارم الان که ماشاالله دو سالشون شده شرایط خیلی بهتر شده 

خودم بودم و خدا

از ان ای سی یو که نگم برات گریه ات میگیره🥲

خونه ام اومدیم دست تنها تجربه اول مادریم خیلی سخت بود اما گذشت

ولی جدی این دسته از مامانا خیلی مظلوم واقع شدن

بعضی وقتا تو بیمارستان به حال خودم‌گریه ‌ میکردم🫠

ایشالا سروقتش بیان دوقلون؟

ممنون انشالله.

بله دوقلو هستن.

فقط 3 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💞تیکرِ تولد یک سالگی دخترام💞 این که بخوای با محدودیت و اصرار کسی بهت وفادار باشه مثل این می مونه که تیکه های لیوان شکسته رو با زحمت بخوای بچسبونی و توش آب بخوری همین قدر بی فایده و همین قدر بی معنی!!

منم دو قلوی نارس دارم الان که ماشاالله دو سالشون شده شرایط خیلی بهتر شده  خودم بودم و خدا از ...

من هنوزم به حالا خودم گریه میکنم با بخیه ای که عفونت داشت میرفتم بیمارستان .

من هنوزم به حالا خودم گریه میکنم با بخیه ای که عفونت داشت میرفتم بیمارستان .

الهی بگردم

میفهممت🥲

با اون شکم و بخیه ها چند ساعت وایمیستادم بالا سر بچه هام میچسبوندمشون به خودم 

الان کمرم راست نمیشه😔