2777
2789
عنوان

کیا بچهاشون شب ادراری دارن

195 بازدید | 34 پست

دختر من پنج سالشه شبا شده دو بار تو جا جیش میکنه پدرم درامده جای نمیتونم بمونم استرس میگیرتم تا وقتی ک بخوابه میبرم دسشوییی بعد دوباره جیش میکنه اب زیاد میخورع جلوشو نمیتونم بگیرم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دقیقا منم همین مشکلو دارم خونه بابام ک میرم باورت نمیشه ساعتی یبار میبرمش دسشویی  از خواب هیچی ...

خیلی سخته درکت میکنم منم همینم تو‌خونه خودمونم خواب ندارم یسری من عوض میکنم یسری شوهرم

خواهرزاده منم با ۷ سال سن جیش میکنه تو خواب😂 الهی فداتشم عب نداره پوشک بپوشون هم شبا بهش شیر نده

یا خدا من امیدوارم بره مهد درس شه مای بی عفونت میاره برا دهترا پسر بود اوکی بود ولی دخترا حساسن سریع عفونت میاره 

وای ن خدا نکنه ادم از زندکی میوفته ماش راه درمان باشه

عزیزم واسه اونا ارثی بوده دیگه شب ادراری ندارن کسی بوده تو خانواده تو یا شوهرت که شب ادراری داشته بودن

کشش ندارم خوب بودنمو اثبات کنم ترجیح میدم برن تجربه کنن و برگردن 😏(تیکه های خاص)
نمیشه که شام میخوره بعد اون تا بخپابه هزار جور شیر ماکاو و تنقلات میخوره نمیشه ک جلوشو بگیرم 

باهاش حرف بزن قانعش کن بگو برای اینکه جات خیس نشه 

مثلا جایزه بزار بگو هرشبی که جات خشک باشه فلان جایزه رو میگیری

نور امید خبر از آمدن رنگین کمان می دهد.🌈