2777
2789
دوستان برای پاک کردن تاپیکم چجوری باید تاپیکمو بفرستم برای نی نی یار ۱؟لینک باید بفرستم یا فقط بهش ا ...

لینک

لایک نکنننننننننننننننننننننننننننننننننننننن🤍🌱الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم🧚‍♀️لطفا درخواست دوستی ندید 💙

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همسایه بغلی مون ک آپارتمانی هستیم به بچه هاش میگه حروم زاده    رسما خودش رو هرزه میدونه

😂😂😂😂

عدس کوشولووووم ۱۴۰۳/۱/۱۴ ساعت ۵ صبح سقط شد 💔روزی که آزمایش دادم دکتر آزمایشگاه بهم گفت ی عدس کوشولووو تو شکممه منم اسم کاربریمو گذاشتم مامان عدس کوشولووو اما دیگه عدسم و ندارم 🥺💔
چجوری باید آبیش کنم؟

آبی هم نشه مهم نیست 

کپی پیست کن فقط

لایک نکنننننننننننننننننننننننننننننننننننننن🤍🌱الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم🧚‍♀️لطفا درخواست دوستی ندید 💙
آبی هم نشه مهم نیست  کپی پیست کن فقط

آهاا مررسی عزیزم  

الان فرستادم‌خداکنه پاک کنن  

چرا عاقل کند کاری،که باز آرد پشیمانی🫴🏻                              من زخم تو را به هیچ مرهم ندهم🫂🥲
همسایه بغلی مون ک آپارتمانی هستیم به بچه هاش میگه حروم زاده    رسما خودش رو هرزه میدونه

زن بابای منم ب بچه هاش میگه حروم زاده