2777
2789
میگه یه عمر اذیتم کرده حالا باید نتیجه رفتاراشو ببینه.

باورم نمیشه تا دوسال پیش بدونه اون گریه میکردم اینقدر که دوسش داشتم و اینقدر ک رابطمون خوب بود من خیلیییی علاقه شدید بهش داشتم نمیدونم چیشد که اینطوری شد 

میرفتا ده بار بهش زنگ میزدم خیلی وابسته بودم بهش ولی خبع خودش ی کارایی کرد تو این دو سال که از خودمم بدم اومده

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وای باورم نمیشه. چن سالته دخت

البته مامانم سابقه داره تو دورانه کنکور اینقدر فشار وارد میکنه اینقدر سرزنش میکنه دیگه به جنگ و دعوا ختم میشه یهو طرف میگه چرا باید بخونم اصلا... 

واژه‌ها در من ماندند و در من مذاب شدند و در آن سرمای زندگی سوز، واژه‌ها در وجود من بستند.

- نادر ابراهیمی

شبیه مه شده بودی!نه می‌شد در آغوشت گرفت و نه آن‌سوی تو را دید! تنها می‌شد در تو گم شد که شدم…

البته مامانم سابقه داره تو دورانه کنکور اینقدر فشار وارد میکنه اینقدر سرزنش میکنه دیگه به جنگ و دعوا ...

اگه عزت نفس داشته باشی مسگی این آدم لیاقت منو نداره و داره فقط بهم آسیب میزنه بعداً هم ازش فاصله میگیری

البته مامانم سابقه داره تو دورانه کنکور اینقدر فشار وارد میکنه اینقدر سرزنش میکنه دیگه به جنگ و دعوا ...

کارایی که کرده مربوط به دوران کنکورت بوده؟

خدا جونم میدونم که همیشه با منی🥹 من با کسی دعوا ندارم اگه از پیامم بد برداشت کردین همینجا عذر میخوام  زنده باد نی نی سایت بزرگ