2777
2789
عنوان

بیابن از سوتی های نامزی مون بگیم بخندیم

| مشاهده متن کامل بحث + 1183 بازدید | 41 پست

مال من نیس این سوتی من شنیدم 

یکی میگف اولین بار میخواستم تو خونه نامزدم اینا ناهار درست کنم زرشک پلو. جای وسایل اینارو نمیدونستم از مادر شوهرم هم نمیپرسیدم تا بگه کجاس

میگه همه چی خوب پیش رفت وقتی چن دقیقه گذشت دیدم یه بوی گوهی میاد از برنج نگو این خانم به جای روغن مایع .روغن شتر چیه زده ب برنج میگه هیچی دیگه اون روز املت خوردیم ب روش هم نیوردن بنده خدا ها 

تــــو دَلیلی شُدی واسه مُنَظَم تَپیدَن قَلبَم.❥︎

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

😂😂😂😂خاطراتمون زنده شد 

نامزد بودیم صیغه هم خونده بودیم رفتیم بیرون شب شام خوردیم قدم زدیم بعدش توماشین یهو هوایی شدیم 😂😂😂😐زیرگلوم. کبود بوداومدم خونه زودی خوابیدم فرداش بیدارشدم یادم نبود یجوری بپوشونمش یهو مامانم کفت این چیه گفتم لیف محکم کشیدم😂😐داداشم خنده کنندان رفت تو اتاق غش غش میخندید 

مامانم گفت خب اروم تر کیسه بکش دختر مگه. میخای پوست بندازی گفتم بله چشم😂😂😂😂😂

😂😂😂😂خاطراتمون زنده شد  نامزد بودیم صیغه هم خونده بودیم رفتیم بیرون شب شام خوردیم قدم زدیم ...

وای یاد خاطره خودم افتادم مال من کبود شده بود مث 

من گردنمو شال بسته بودم ب خانواده میگفتم گردنم درد میکنه تا وقتی کمبود نرفته بود صبح تا شب شال رو گردنم بود اونم هم سفت بسته بودم 😂

وای یاد خاطره خودم افتادم مال من کبود شده بود مث  من گردنمو شال بسته بودم ب خانواده میگفتم گرد ...

😂😂😂😂آخ یه وضیتی داشتیم اصلا البته چندوقت پیشم زیرگلوم کبود بود مامانم کفت به دامادم بگو ارومتر پوستت حساس 😂😂😐😐گفتم مامانننننن گفت چیه 🙄😂 به شوهرم گفتم گفت خانوم ینی من انقدر وشیم گفتم نه عزیزم من پوستم حساس😂😂😂

😂😂😂😂آخ یه وضیتی داشتیم اصلا البته چندوقت پیشم زیرگلوم کبود بود مامانم کفت به دامادم بگو ارومتر پ ...

😂😂😂