2777
2789

هر موقع میرم تا راه پله یا حیاط میبینم داره چشمک میزنه یا پچ پچ میکنه میگه نرو دنبالش التماسش نکن چیکار کنم با این زن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چون ناز خودشو نکشیدن عقده داره

🧘لطفا منو ریپلای نکنین اگر مخالف نظرم هستید ، نظرتونو برای خودتون نگهدارید ، نظر مخالفتون اینقد 🤏 ارزش نداره برام ولی بعضی وقتا که بیکارم جواب میدم ، اگر جواب ندادم بدونین مثل شما بیکار نیستم سرم تو اینو اون باشه😎   اونایی که موافق نظراتم هستید و استارتر تاپیکی که توش نظر گذاشتم ریپلای کنین ولاغیر بوس بهتون🤗                                                  

همون لحظه برگرد تو چشمش نگاه کن ، بگو تا ترو دارم نیاز به دشمن ندارم

بعد هم چرا باید قهر کنی بری ، از من بشنو هیچوقت خونت رو ترک نکن

اونجا خونه توعه ، هرگز از خونه قهر نکن هزگز

بعد هم موقع آشتی همش این رفتار مادرش رو به شوهرت گوشزد کن

بگو ما دوباره زن و شوهر شدیم برگشتیم به زندگی

روسیاهی به مادرت موند 

با مادرشوهرتم سرسنگین رفتار کن

دوراهی بین مـَـعرفت و مـَــنفعت ، تنها جاییه که ذات آدما مشخص میشه

تلخه ولی تقصیر خودته...باهمسرت جلو هیچکی بحث و قهر نکن و تمومش کن ...من داداشم تازه عروس دوماد بودن همش پیش ما پیش مامانمینا زنداداشم دعوا راه مینداخت قهر میکرد پامیشد میرفت مثلا اتاق تنها مینشست یا اصن سر چیز الکی بحث میکرد گفتم اینطوری از چشم میافتین از چشم همه دعواتون تو خلوت پیش ما فقط بگو بخند ی موقع دعوام کنن خونشون قهرم باشن پیش بابامینا اوکی اوکین 

اول حرفم بگم کاربری دست دونفر الکاریبری الدست الدونفر هی ایز کاربری تو دونفر  

تقصیره شوهرته عزیزم ،یبار شوهرم اومده بود دنبال من تو ماشین بودیم بعد مادرش زنگ زد چطوری کجایی گفت اومدم دنبال زنم مادرش شروع کرد جیغ و داد نرو چرا رفتی بی عرضه ای فلان ،منم پیشش نشسته بودم 😂😂 اصلا به حرفش اعتنایی نمیکنه

تقصیره شوهرته عزیزم ،یبار شوهرم اومده بود دنبال من تو ماشین بودیم بعد مادرش زنگ زد چطوری کجایی گفت ا ...

رودروایسی داره هی میگه بخاطر احترام من هیچی نمیگم