2789
عنوان

دلم میخاد بمیرم

112 بازدید | 12 پست

عشق ۶سالمون که داشت به ازدواج ختم میشد بعد این همه سختی تمومش کردم طرف کلا افسرده شد فکر میکردم بیام دانشگاه حالم خوب میشه دوران افسردگی کنکور تموم میشه ولی حال روحیم بدتر شد بااینکه هم خوابگاهیامو دوست دارم ولی ازشون متنفرم💔 دلم برا عشقم تنگ میشه ولی ازش متنفرم دوسش دارم ولی نمیتونم کنارش باشم فکر میکردم دوران کارآموزی میرم بیمارستان خوب میشم ولی رفتم اا رو آرزوهامم زندگی کردم ولی باز برگشتم به همون روحیه خراب خونمون دوست دارم ولی وقتی میرم میوفتم یه گوشه فقد میخابم 

پار هرچی که درست بود موندم ، حتی اگه تنها موندم 🙂

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم خدای نکرده اگه اون پولا خرج دوا و درمونتون میشد خوب بود؟؟ چه عذاب وجدانی؟ گلم شما داذی بهترین کار ممکن رو با پول انجام میدی. ینی داری درس میخونی و میخای مثمر ثمر در جامعه بشی. 

مگه دور از جونت معتاد و قاچاقچی که دچار عذاب وجدان بشی؟  چند سال درس میخونی. و در عوض یه عمر روی در امد و کاری. 

ولی در کل برو روانشناس عزیزم. 

تو الان بهترین دوران زندگیت هستی. لذت باید ببری. 

عشقتو برگردون. هیچ چیز و هیچ کس جای عشقو برای ادم نمیگیره حتی نفر بعدی . 

لذت ببر.قدر بدون 

بی تکرارِ 

بی تکرارِ

برای چی جدا شدی

اوایل خونوادم راضی نبودن چون قضاوت اشتباه میکردن ولی وقتی تحقیق کردن دبدن چقد خوبه راضی شدن اخلاق خوب وضع مالی خوب زندگی خوب همخ چی داشت خونوادمم راضی راضی بعد ۶سال رابطه حس کردم مثل قبل دوسش ندارم و تمومش کردم دلم تنگه براش ولی نمیخام کنارش باشم عاشقشم ولی ازش متنفرم💔

عزیزم خدای نکرده اگه اون پولا خرج دوا و درمونتون میشد خوب بود؟؟ چه عذاب وجدانی؟ گلم شما داذی بهترین ...

💔💔💔من متهمم به تنبلی و خواب آلویی که از گ تنبلی زیاد پا نمیشه ظرفاشو بشوره اطرافیان چرا و کی میخان بفهمن من حالممم بدهههه جسمم هیچ مشکلی نداره ولی توانایی پاشدن از جامو ندارم تمام روز جلو خونوادم میخندم مسخره بازی در میارم چقد میخندونمشون ولی تو لحظه شادم ولی طولانی خراب

💔💔💔من متهمم به تنبلی و خواب آلویی که از گ تنبلی زیاد پا نمیشه ظرفاشو بشوره اطرافیان چرا و کی میخا ...

برو عزیزم حتما روانشناس و طب سنتی. 

شاید مغزت سرد شده. 

من قبول نداشتم این چیزارو. اما با قرصهای طب سنتی بازم خیلییی بهتر شدم. 

خودت به خودت کمک کن. ببین کسی فرق بین تنبل و بی حوصله رو نمیدونه. 

خودت به خودت کمک کن. 

ادم از پیش چشم بقیه میوفته. نزار از پیش چشم بیوفتی. سریع حرکت کن و برو دکتر .