2777
2789

من یکی که نه شعور داشتم و نه عقل . سه تا طفل معصوم و با این دنیا آوردم. تمام شب و روزم شده فکر و خیال براشون .برای آینده شون برای عاقبتشون‌، برای زندگیشون .به اینکه درست تربیت شن. 

برای اینکه سالم زندگی کنن .کلا تا الان هم ناموفق بودم.

واقعا دو روزه تا میرن مدرسه و میخوابن کارم شده گریه واقعا ناراحتم وقتی بلد نبودم مادر خوبی باشم بچه بدنیا آوردم تو رو خدا برام دعا کنید

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

فکردم یدونه داری و داری توصیه میکنی....

کوچک ترید !    از آن که مرا  زیر و رو کنید !   حتی اگر هرآنچه که دارید، رو کنید!   کوچک ترید از آن که بدانید، من کی ام،  از "کوه ها" نام مرا پرس و جو کنید! .                                                   ای بادهای سرد و مخالف،" منم درخت "! باید که ریشه های مرا جستجو کنید !      ای بادهای سرد و مخالف؛  من ایستاده ام!!   این سینه ام ! که خنجرتان را فرو کنید.! بر من مباد ، تیغ شما زخمی ام کند؛    شاید به خواب ، مرگ مرا آرزو کنید.......

دیگه کاریه  که شده با گریه هم چیزی عوض نمیشه.عوضش تلاشتو کن حداقل مادر خوبی براشون باشی.من خودم مادر چندان مهربونی نداشتم آسیب هاش هنوز تو روح و روانم هست

فکر بستنی تو فریزر نمیزاره بخوابممم.....طفلی هم تنهاست هم سردشه😪😪😌

ریشه افسردگیت‌رو پیدا و درمان کن 

تو یه مادرکاملی فقط کافیه افسردگیت‌رو درمان کنی

تو جرم واضحِ‌شانی، چقدر از تو نگفتند که روی قاتلت انگشت اتهام نباشد (محسن‌ابن‌علی🖤) نوعی سکوت وجود دارد، برای زمانی‌که شما به موضوع تسلط دارید ولی گوینده‌ای نادان با ژستی دانشمندگونه  پر حرفی می‌کند! و شما سخن‌گفتن را بی فایده میبینی! به ویژه که در هر سخن گفتن خطرخودنمایی، خودبرتربینی، فخرفروشی و اظهار فضل وجود دارد!فلذا به سر تکان دادنی بسنده می‌کنی و این روشِ شخصیت‌های رشدیافته می‌باشد.

بچه بزرگ کردن واقعا سخته، من یدونه دارم 16ماهشه پسره و تازگیا خیلی نق میزنه اعصابم ضعیفه خودمو خیلی کنترل میکنم اما یه وقتایی نمیفهمم از کوره درمیرم سرش داد میزنم و بعدش مث چی گریه میکنم، دیگه دوتا و سه تا و بیشتر که اعصاب فولادی میخواد