2777
2789
عنوان

سوراخ کردن. گوش

250 بازدید | 33 پست

سلام خانم ها. زن دایی ام زنگ. زده. دوساعت. دیگه ‌میاید. خونه. ما. برای. سوراخ. کردن. گوش. پسرم. که ۵ساله. هست آخه. وقتی ‌متولد. شد. بیماری. داشت اون وقت ‌نذر کردم ‌خوب. بشه.گوشش سوراخ. کنیم‌ ولی. دیگه. بعد خوب. شدنش. همین. طور. موند. انجام‌‌ ندادم باز. چندین. ماه ‌پیش. دوباره.همون. علایم‌ بیماری. دوباره. داشت. برمیگشت. اطرافیانم. سرزنشم. کردن. که. حتما. پدرت. انجام‌‌ ندادی. برای. همین. هست. خودم‌‌خیلی. دلشوره. گرفتم. دیشب. زن دایی ام. گفتم. بیاد. که. الان. گفته. دوساعت. دیگه. میآید. حالا. آخرین. بار. نظرتون. بپرسم. آیا. انجام. بدم‌‌خوبه‌. اگه. خدای. نکرده. شما. جای. من بودید. برانجام. اون. تاکید. داشتید. یا نه.  خواهشاً. فقط. نظرتون. بگید. دعوام. نکنید. که. فلان. چرا. و فقط. اگه. هم‌‌نطرتون. مخالفت. هست. خوب. بگید ولی. خواهش. کردم ‌بدون.  اهانت. باشه. ممنون. از لطف. همگی. خواهران. گلم.

به نذرتون ربط نداره ولی زیاد دیدم پسربچه گوشش سوراخ باشه 

خود امام حسن و امام حسین هم توی کودکی گوششون سوراخ بوده

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه نذر عحیبی 

سوراخ نکن پسر بچه س مسخره می کنن 

صدقه بده به جاش صدقه دفع ۷۹ شر

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻

ضمنا کلمه. بالای. تو متن پدرت. تایپ شده. پوزش. می طلبم اشتباه. تایپ. بوده. شما. ببخشید عجله. ای.نوشتم. الان. متوجه. شدم. دیگه. نمیشه. اصلاح. کنم. پوزش. می‌خوام 

خوب از یکی بپرس ببین میتونی جای این نذر چیز دیگه ای بدی 

اگه نشد و شرایط روحی بچت خوب بود سوراخ کن البته ک نگفتی گوشواره میندازم یکم بعد بزار سوراخ بسته بشه 

ازین ب بعد هم نذرایی ک با بدن بچس نکن لطفا 

🌈🌧️🐆🎤🖤🕊️
نذر سوراخ گوش برای پسر نشنیدم  آخه زیاد عرف نیست  اینجوری کم کم فکر می‌کنه بچه هرکاری که ...

خوب نه بهش. توضیح دادم. و خودش. راضی. شده و یه. سوراخ فکر. نکنم‌ این قدر. تاثیر. گذار. جنسیتی. بشه. بعدش. برای. یه. مدت. محدود. هست. بعدش. اصلا. جای. اون. هم. بسته. میشه. احتمالا.